Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI
  • SAMOJED ŠTENCI

SAMOJED ŠTENCI

Cijena
132,72 €
Šifra oglasa: 12595335

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska

Opis oglasa

Štenci Sibirskog samojeda 2 mužjaka i 6 ženkica su u leglu, leglo je od 01.11.2015, jedu samostalno i spremni su za preuzimanje odmah, trenutno su dostupna 1 ženka Očišćeni od parazita i nametnika, i naučeni na djecu sa kojom su izrazito nježni i pažljivi, na igru i mačke, žive i igraju se sa našom mačkom s kojom se odlično slažu ;) Za sve informacije mi se slobodno obratite, kao i za dodatne fotografije, u albumu su i slike naših prijašnjih legla. Isključivo molim da mi se na oglas jave ljudi koji stvarno imaju uvijete za držanje psa, i pristaju da ostanemo u kontaktu da vidimo kako uživaju u daljnjem životu naši mali članovi. Majka štenaca je u našem vlasništvu a otac u blizini stoga po želji možete dobiti fotografije oba roditelja ili ukoliko se odlučite na kupnju i osobno vidjeti oba roditelja. Ova pasmina je izrazito društvena i obožava šetnje. Nismo za zamjene i prodaje na rate te je cijena fixna.
SAMOJED:
Blještavo bijelo, dugo, gusto i meko krzno. Šiljasta crna njuška. Kitnjast i preko leđa prebačen rep. Tamne, malo ukošene oči. Gord i graciozan hod pritajene snage odaje biće koje je svjesno svoje ljepote. I kao suprotnost: širok “osmjeh” koji odaje veselu i jednostavnu narav, narav bića koje živi od danas do sutra i nada se da će taj period biti ispunjen sa što više igre. Vlasnici koji ga šetaju često svjedoče o prilaženju potpunih stranaca privučenih i opčinjenih ovim psom. Jednom kad prođete rukom kroz krzno samojeda gotovi ste :) nećete više moći prestati. A on će se potruditi da to iskoristi što bolje može. Tvrdoglav, ljubazan, izdržljiv, zaigran, svojeglav i duboko privržen… Sve je to samojed (Samoiedskaya Sobaka, Nenetskaya Laika), najljepši pas na svijetu.
Samojed je prijatelj za cijeli život, aktivan živahan i veseo. Izvanredan pas koji izgleda kao da se smije. Prvo lovac i čuvar stada sobova, današnja snježno bijela pasmina zadržala je mnogo svojih početnih osobina. Samojed je izrazito dobre naravi. Posebno uživa u društvu ljudi, dobar je prema djeci, a iako nije agresivan, prilično je dobar čuvar. Kao i većina drugih špiceva, samojedi ne vole dresuru, stoga ju je preporuka rano započeti. NARAV: Pouzdan i prijateljski prema svima - obitelji, strancima i drugim životinjama. NJEGA: Gusta ANTI ALERGIJSKA dlaka zahtijeva redovito četkanje. Samojed je pas koji nema miris. TEŽINA: 23-30 kg. VISINA: 46-56 cm. OČEKIVANA ŽIVOTNA DOB: 12-14 godina, ZEMLJA PORIJEKLA: Rusija.
Oglas objavljen
18.01.2016. u 20:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
8768 puta