Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI
  • MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI

MALTEZERI ČISTOKRVNI ŠTENCI

Cijena
199,08 €
Šifra oglasa: 12789435

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska

Opis oglasa

Primam rezervacije za 3 štenca maltezera. Psići su čistokrvni iz vlastitog kućnog uzgoja oštenjeni 17.08.2014., Sva tri su mužjaci guste bijele dlake, zdravi, bucmasti i izrazito veseli. Za odlazak u novi dom bit će spremni oko 17.10.2014. Psiće možete doći pogledati i poigrati se s njima i njihovom mamom Lunom. Možemo dovest i tatu Ogija na igranje. U tijeku je čišćenje od od parazita (iako parazita nemaju), a uskoro će primiti prvo cjepivo. Uspješno se uče obavljati nuždi na "pseći wc". Mama Luna ih doji, a već pomalo jedu suhu pseću hranu Royal canin mini starter (vrhunska pseća hrana superpremium koju jede i njihova mama od druge polovice skotnost). Uz svakog štenca dobivate na poklon: DVD s fotografijama, prvo cijepivo, veterinarsku knjižicu (putovnicu) sa upisanim cijepljenjem, tekst sa uputama o daljnjem cijepljenju, njezi i odgoju psića, igračku i dekicu kako bi u novi dom ponio poznati miris da mu olakša odvajanje od legla. Do Zagreba ili bliže možemo ih besplatno dovesti, također ih možemo besplatno dovesti i do Zadra i Vira.
Naši maltezeri su isključivo kućni psi i mora ih se držati u stanu/kući. ne opada im dlaka, ne smrde, vrlo su umiljati, uredni, pravi kućni mezimci. Pogodni su i za alergičare jer nemaju prhuti i ne opada im dlaka. Vrlo su mirni i druželjubivi, jako vole djecu i druge pse, vrlo lako se naviknu ostati sami kod kuće, ne prave nered, grickaju samo svoje igračke. Vrlo malo jedu i nisu zahtjevni.Preporučam da im zadržite naviku obavljanja nužde na "pseći wc" u stanu ili na balkonu, tako da nema potrebe za ranojutarnjim šetnjama. Šetate ih onoliko koliko vama odgovara, ali po velikoj hladnoći potrebno im je obući pseće kaputiće. To su psići koji se vole češljati, kupati i uređivati, ali često kupanje nije potrebno, samo brisanje šapa kada stignu iz šetnje.
Ako želite kupiti pravu istinsku ljubav i privrženost, veselje i pravog prijatelja u dobru i zlu, preporučam naše umiljate maltezeriće.
Oglas objavljen
17.09.2014. u 13:03
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
800 puta