Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • The Evil Within PS4 igra,novo u trgovini,račun

The Evil Within PS4 igra,novo u trgovini,račun

Cijena
19,78 €
Šifra oglasa: 13161875

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

SAT MEDIA d.o.o Slavonska 33,Donja dubrava,trgovina i specijalizirani servis http://www.satmedia.hr

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom na Vašu adresu-

Proizvod možete naručiti putem telefona,e-maila,te preko web shopa http://www.satmedia.hr ili kupiti direktno u našoj trgovini u Zagrebu,Slavonska 33

Dio smo službene distributivne mreže Sony PlayStation® branda u Hrvatskoj !

Osiguraj svoj primjerak!

The Evil Within PS4 igra,novo u trgovini,račun

Razvili su ga Shinji Mikami - tvorac semenske serije Resident Evil - i talentirani tim Tango Gameworksa, The Evil Within utjelovljuje značenje čistog horora preživljavanja. Doživite uznemirujuću stvarnost dok se pokušavate osloboditi od iskrivljenih mahinacija koje bi mogle postojati samo u najstrašnijim svjetovima. Lice iskrivljenih stvorenja i doživite istinski teror, a sve je ojačano vrhunskom rasvjetom i animacijom što je omogućeno prilagođenom verzijom id Tech 5 motora.

Dok istražuju mjesto stravičnog masovnog ubojstva, detektiv Sebastian Castellanos i njegovi partneri nailaze na misterioznu i snažnu silu. Nakon što je vidio klanje kolega, Sebastian je u zasjedi i onesviješten. Kad se probudi, on se nađe u napuštenom svijetu gdje grozna bića lutaju među mrtvima.

Suočen s nezamislivim terorom i borbom za opstanak, Sebastian kreće na zastrašujući put kako bi otkrio što stoji iza ove zle sile.
• Povratak čistog horora preživljavanja - Shinji Mikami, otac užasa preživljavanja, vraća se kako bi uputio ohlađujuću novu igru zamotanu u grozan narativ. Napetost i anksioznost dramatično se pojačavaju dok istražujete mučeni svijet igre. Imat ćete ograničene resurse dok se borite za svoj opstanak i doživljavate dubok strah u ovom savršenom spoju užasa i akcije.
• Brutalne zamke i upletena stvorenja - Suočite se sa nezamislivim strahotama i okrutnim zamkama dok se borite za preživljavanje protiv prevelikih šansi. Okreni zlo protiv sebe koristeći iste diaboličke uređaje protiv nadmoćnih smrtonosnih stvorenja.
• Nepoznate prijetnje u nesigurnom svijetu - Tajanstveni i opaki strahovi predstoje u svijetu koji se uvija i vrti oko vas. Hodnici, zidovi, vrata i čitave zgrade mijenjaju se u stvarnom vremenu, što igrače dovodi u stvarnost u kojoj prijetnje mogu biti u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg smjera.
• Novo lice užasa - visoko stvoreno okruženje, zastrašujuća tjeskoba i zamršena priča tkati se zajedno kako bi stvorili potopni svijet koji će dovesti igrače na visinu napetosti. Porazite nepremostivi teror i doživite vrhunsko uzbuđenje otkrivanjem Zla unutar.


MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE ZAGREBAČKE,PRIVREDNE,ERSTE BANKE,DINERS,AMERICEN

ZA VIŠE INFORMACIJA O NAČINU PLAĆANJA NA KARTICE I CIJENAMA NAZOVITE U TRGOVINU !

NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

VAN ZAGREBA ŠALJEMO GLS DOSTAVNOM SLUŽBOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA ULICA 33
DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
www.satmedia.hr
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM!

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
25.07.2023. u 15:59
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
581 puta