Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • TRAKTORSKA NAVIGACIJA FARMNAVIGATOR
  • TRAKTORSKA NAVIGACIJA FARMNAVIGATOR

TRAKTORSKA NAVIGACIJA FARMNAVIGATOR

Cijena
2.209,83 €
Šifra oglasa: 9671572

Osnovne informacije

Lokacija
Međimurska, Nedelišće, Pušćine
Stanje
novo

Opis oglasa

G7 Farmnavigator je potpuno prenosiv i vrlo jednostavan za upotrebu, odlične kvalitete i po vrlo atraktivnim cijenama, a što je najbitnije vrlo je precizan. Uređaji rade na Hrvatskom i Slovenskom jeziku pored svih drugih jezika. Navigacija se može koristiti i vožnjom po cesti po cijeloj Evropi.
Jer su G7 poljoprivredne navigacije vrlo precizne na polju, njihovom upotrebom smanjuje se troškovi: špricanja, sjetve, gnojenja, goriva, vremena pa čak i živaca zbog netočnog rada dupliranja ili razmaka.

Uređaje se može koristiti na dva načina:

1. Sa originalnom AvMap vanjskom antenom. Antena radi dobro sa preciznošćom oko 20-30 cm, odvisno od zahtjeva i načina upotrebe.

2. Farmnavigator G7 se može koristiti i sa drugim vrlo preciznim antenama. Npr. sa John Deere antenom S300, Hemispehe, Leica, Trible itd. Tu se točnost poboljša na cca 8 – 15 cm. U 98% se koristi antena proizvođača John Deere.

Kod svih vanjskih antena-Nema troškova licence za signal satelita.

Specifikacija:
7 " zaslon osjetljiv na dodir, pametni magnetski nositelj uključuje i auto punjač i kućni punjač. Unutarnja plus vanjska GPS antena. Bluetooth za telefon, Stop planer, putno računalo, Lane Assistant, MP3, MP4. Farmnavigator Software: farm navigator, područje mjerenja i obim, lightbar navigacija s paralelnim ili kružnog vodstvom, spray bum virtualni prekidač. Europska Navteq karata za cestovnu navigaciju prednaložena.

CIJENA 2250 EURA + PDV
Oglas objavljen
11.05.2020. u 23:13
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
14308 puta