• PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • PČELE PAKETNI ROJ
  • Nemoj propustiti priliku!

PČELE PAKETNI ROJ

Cijena
50 €
Šifra oglasa: 33499936

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar, Centar

Opis oglasa

Prodaja paketnih rojeva sa mladom selekcioniranom maticom..
Isporuka 2024 pčele je moguće dobiti u NEPOVRATNOM PAKETU OD OSB PLOČE SA VENTILACIJSKOM MREŽICOM te potrebnom hranom za preživljavanje pčela u transportu takav način transporta znatno sigurniji za kupca i može se bez problema koristiti za prijevoz u osobnom automobilu. Ventilacija u takvim transportnim paketima je odlična i pčele je moguće poprskati vodom što u kartonskim kutijama nije moguće.

Paketni rojevi isporuka u mjesecu svibnju pa na dalje:

1,2 kg pčele 50 eura

1,2 kg pčele + matica select 62 eura


Predbilježbe za isporuku 2024
Akontacija je 10 eur/roj.
Moguć izvoz u inozemstvo.


OPIS PAKETNOG ROJA:
Paketni roj sa selekcioniranom mladom maticom predstavlja izvrstan način proširenja postojećeg pčelinjaka ili stvaranje novog. Zbog mlade oplođene matice iz selekcije, kada se zajednice bude razvila do proizvodne snage, pčele će biti mirne i nesklone rojenju, dobre medarice te kvalitetne u pogledu održavanja higijene (važno zbog vapnenog legla i varoe).

Transport se odvija u izuzetno kvalitetnim paketima koje se mogu staviti jedan na drugi te nema problema s ventilacijom.Prilikom transporta pčela moguće je podizanje temperatura u paketnom roju,takve kutije sa ventilacijom možete prskati vodom i sniziti toplinu koja može biti pogubna za pčele. Prskanje vodom nije moguće u kartonskim kutijama, a i ventilacija je znatno lošija.

Nakon postavljanja roja u vlastitu košnicu, potrebno je sljedećih nekoliko dana vršiti preventivnu prihranu sirupom ili pogačom. Takav roj u mogućnosti je u sljedećih 15-ak dana izgraditi 5-6 satnih osnova te imati 2-3 rama poklopljenog legla. Naravno, proizvodna snaga društva biti će tek sljedeće sezone kada će se moći vidjeti kvaliteta mlada selekcionirane matice.

Nabava paketnog roja je idealna za pčelare hobiste i početnike koji nemaju izgrađene satne osnove. Pčele iz kutije istresaju se na neizgrađene satne osnove i one će ih u toj sezoni izgraditi. Prilikom preuzimanja paketa dobijete i veterinarsku potvrdu o zdravstvenom stanju pčela.

Matica koju dobijete u paketnom roju je selekcionirana, od proizvođača matica. Maticu dobijete u kavezu te ju trebate pustiti prilikom naseljavanja vlastite pčelinje zajednice. Sve upute vezane uz nastanjivanja paketnog roja i mlade matice dobiti ćete instrukcije.

Moguće je dobiti veterinaski certifika za izvoz tj.prelaz granice tako da je moguće prevesti pčele i u druge zemlje.
Paket za transport rojeva izuzetno čvrst. S paketom se pčele mogu transportirati bez opasnosti čak i u osobnom vozilu. Kutija je snažna i nije moguć izlazak pčela za razliku od kartonskih kutija.Paket za transport pčela može se staviti jedna na drugu bez problema s ventilacijom te bez bojazni prskati s vodom kako bi rashladili pčele ako je vrućina (što se kod kartonske kutije ne može). U osobnom automobilu možete prevesti više zajednica. Dimenzije kutije su 40x 20 x 15 cm.
Što ako su pčele bolesne?
Kupovina paketnog roja najsigurnija je kupnja u slučaju da niste sigurni od kakvog pčelara kupujete. Obzirom kako ne prenosite okvire i leglo sa drugog pčelinjaka u svoj pčelinjak, postoji znatno manja mogućnost prijenosa bolesti. Pčele koje mi prodajemo očišćene su od varoe pomoću oksalne kiseline (organsko sredstvo), a dobiti ćete i potvrdu veterinara o zdravstvenom stanju pčela.
Kupovinom paketnog roja stvarate si zdrav i siguran pčelinjak za sljedeću sezonu.
Paketni rojevi se stavljaju na nove satne osnove i oni će ih izgraditi tokom sezone. Na taj način ćete dobiti zdravo saće i dobro osnovu za sljedeću sezonu.
Kod kupovine paketnih rojeva izuzetna je važna organizacija. Paketni roj se radi samo za sigurnog kupca i u točno vrijeme

Broj mobitela: 0953212165

Karta

dmrzlec

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska
Oglas objavljen
13.05.2024. u 11:34
Do isteka još
Oglas prikazan
19237 puta

dmrzlec

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska