Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun
  • Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun
  • Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun
  • Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun
  • Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun

Grand Theft Auto V(GTA 5) PC,račun,novo u trgovini,račun

Cijena
33,05 €
Šifra oglasa: 18312468

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

SAT MEDIA d.o.o Slavonska 33,Donja dubrava,trgovina i specijalizirani servis http://www.satmedia.hr

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom na Vašu adresu-

Proizvod možete naručiti putem telefona,e-maila,te preko web shopa http://www.satmedia.hr ili kupiti direktno u našoj trgovini u Zagrebu,Slavonska 33

Dio smo službene distributivne mreže Sony PlayStation® branda u Hrvatskoj

Osiguraj svoj primjerak!

Info: Akcijska 3rd ili 1st person avantura smještena u otvoreni svijet. Peto izdanje franšize napravljena je isprva za PS3 i XboX 360, a poboljšana inačica za PS4, PC i Xbox One

Zašto igrati: Treba li na ovo zaista odgovoriti? Sadistička, zabavna, fina, razularena - igra po vašoj mjeri koja obara rekorde. Zarada? Milijardu dolara u prva tri dana prodaje...

"Druženje s Michaelom, Franklinom i Trevorom po najvećem i najzabavnijem otvorenom svijetu do sada oduzelo nam je nevjerojatnu količinu vremena i uspješno nas udaljilo od prijatelja, djevojaka, obitelji i obaveza. Nije nam ni najmanje žao."

HCL recenzija GTA V

Izvrstan single player omogućava vam da se "klatarite" po San Andreasu koliko god želite i radite što god želite, s pogledom u prvom (FPS) ili trećem licu - po želji. U oba izgleda izvrsno, baš kao i u multiplayeru gdje igra do 30 igrača u kooperativnom ili kompetitivnom modu.

HCL: Grand Theft Auto 5, možda i najhypanija igra ikada, je gotovo sve te krasne epitete, pohvale i uzdizanja u nebesa apsolutno zaslužio. Mogao bih vam jednostavno reći da pročitate našu opsežnu najavu igre te si predočite kako je svaki detalj koji je Rockstar obećao uistinu i ispunjen te u samoj akciji izgleda još nevjerojatnije nego što ste to vjerojatno zamišljali.

Kao što nedvojbeno znate, „petica“ donosi najveći otvoreni svijet ikada u ovom slavnom serijalu, no Los Santos i njegovo okružje nisu toliko impresivni samo zbog puke goleme površine, koliko zbog nevjerojatne količine sadržaja na svakom metru - kako na kopnu, tako i u moru, pa čak i u zraku.

Igrat ćete s tri lika, a gotovo u svakom trenutku (osim nekih skriptiranih dijelova u određenim misijama) možete odabrati koga želite kontrolirati. Svaki od njih ima vlastiti bankovni račun, oružja, nekretnine i prijatelje, u prijevodu - svaki ima sadržaj za sebe, što omogućuje i jedinstvene misije za svakog lika

Doduše, što se slavne misije s mučenjem tiče, moram priznati kako igraču definitivno nije ugodno u situaciji gdje nedužnom tipu koji je voljan odmah pričati treba svejedno vaditi zube kliještima (da ne navodim više od toga), a sve to bez pravog motiva.

Rockstar je još jednom očitao pravu lekciju drugim razvojnim studijima o tome kako se radi otvoreni svijet - niti jedna open world igra današnjice jednostavno nije niti do koljena imerzivnom, adiktivnom te jednostavno zabavnom svijetu Grand Theft Auta 5.

NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE ZAGREBAČKE,PRIVREDNE BANKE,DINERS,AMERICEN

VAN ZAGREBA ŠALJEMO GLS DOSTAVNOM SLUŽBOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA ULICA 33
DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
www.satmedia.hr
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM!
Oglas objavljen
31.05.2020. u 12:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3655 puta