Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Far Cry 4 Kyrat Editon PC igra,novo u trgovini,cijena 449 kn
  • Far Cry 4 Kyrat Editon PC igra,novo u trgovini,cijena 449 kn
  • Far Cry 4 Kyrat Editon PC igra,novo u trgovini,cijena 449 kn
  • Far Cry 4 Kyrat Editon PC igra,novo u trgovini,cijena 449 kn

Far Cry 4 Kyrat Editon PC igra,novo u trgovini,cijena 449 kn

Cijena
59,59 €
Šifra oglasa: 13591339

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj HPexpresom na Vašu adresu-

Dio smo službene distributivne mreže Sony PlayStation® branda u Hrvatskoj !

Proizvod možete NARUČITI putem telefona ili e-maila u našoj trgovini u Zagrebu

Osiguraj svoj primjerak!

Zašto igrati: Brza akcija, zanimljiva prilča, ogroman svijet, super grafika

HCL: "Otkako je Ubisoft preuzeo franšizu od Cryteka, čini se kao da je pronađen svojevrstan recept za dobru Far Cry igru. I to već treći put za redom pali. Egzotična lokacija, otvoreni svijet, žestoki sukobi dvaju strana, velik izbor oružja, vozila i pristupa, interakcija sa lokalnom florom i faunom.."

Volite pucačine iz prvog lica smještene u ogroman otvoreni svijet? Možete ići na glidanje, lov na veliku divljač, spouštati se užetom ili voziti vozilom. E da, možete i ubijati negativce. Četvrto izdanje Far Crya iizgleda izvrsno, i dalje je gampley brz no više niste na tropskom otoku negu usred građanskog rata u Himalajama. Bez brige, ima i tamo lijepih okoliša...

Regija se prostire od nizinskog podnožja planina do samih vrhova pa je i mapa shodno tome velika i raznolika.Napokon se popularizira taj trend vertikalnosti u videoigrama i ekipa iz Ubisofta ga je jako dobro shvatila. Dobro osmišljeno i izvedeno penjanje kukom i užetom te wingsuit za brzo spuštanje sa visina samo su neki od načina za vertikalno putovanje mapom.

Ako ste igrali trojku, vrlo bi se brzo trebali naviknuti na četvorku. Ima zanimljivih dodataka kao nešto produbljenijeg sustava outpostova ili nešto značajnijeg autopilota, koji će vam sam upravljati vozilom do odredišta dok vi možete pucati i boriti se.

Produbljena je i interakcija s divljinom. Životinje više nisu samo lovina za povećanje vašeg novčanika i torbe, slonove primjerice možete jahati i istovremeno razarati s njima i pucati s njihovih leđa.

Misije su puno bolje osmišljene, raznovrsnije su, veći je broj nasumičnih događaja u koje se možete i ne morate uplesti. Svijet se automatski time čini življi i uvjerljiviji. Osim toga, i u ovom nastavku postoje natruhe eksperimentiranja s halucinogenim drogama, koje ovoga puta vode u dodatne misije smještene u izvrnutom svijetu Shangri-La

Kompetitivni multiplayer je novi, zanimljiv način igranja. Ima samo jedan mod, asimetričnu borbu između dvije strane. Jedni su u ulozi Golden Patha, a drugi Rakshasa domorodaca kojih je manje, i nemaju pristup modernom arsenalu i vozilima, ali imaju posebne moći poput prizivanja zvijeri, teleportiranja i bivanja nevidljivima.

Svi skeptici koje muči "problem" reciklaže sadržaja svakako bi trebali Far Cryu 4 dati šansu. Zanimljivo će biti vidjeti hoće li i kako će Ubisoft za koju godinu nadmašiti ovo...

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE ZAGREBAČKE,PRIVREDNE BANKE,DINERS,AMERICEN

NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

VAN ZAGREBA ŠALJEMO HP EXPRESOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA 33,DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM!
Oglas objavljen
23.09.2016. u 12:01
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
465 puta