• Assassin's Creed Rogue, PC igra, novo u trgovini,račun
  • Nemoj propustiti priliku!

Assassin's Creed Rogue, PC igra, novo u trgovini,račun

Cijena
26,41 €
Šifra oglasa: 19827346

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donja Dubrava, Donja Dubrava
Stanje
novo

Opis oglasa

SAT MEDIA d.o.o Slavonska 33,Donja dubrava,trgovina i specijalizirani servis http://www.satmedia.hr

Proizvod možete kupiti u našoj trgovini ili šaljemo po cijeloj Hrvatskoj GLS dostavnom službom na Vašu adresu-

Proizvod možete naručiti putem telefona,e-maila,te preko web shopa http://www.satmedia.hr ili kupiti direktno u našoj trgovini u Zagrebu,Slavonska 33

Dio smo službene distributivne mreže Sony PlayStation® branda u Hrvatskoj !

Osiguraj svoj primjerak!

Datum izlaska: 20.03.2018

Assassin's Creed Rogue, predstavlja najmračnije poglavlje u Assassin Creed franšize do sada. Kao Shay, doživjet ćete sporu transformaciju iz Assassina u lovca na Assassine. Pratite svoja uvjerenja i krenite na izvanredno putovanje kroz New York, divlje doline rijeke, te daleko u ledeno hladne vode sjevernog Atlantika u potrazi za svoj krajnji cilj - srušiti Assassine.

Radnja je smještena u Sjevernoj Americi za vrijeme 18. stoljeća. Usred kaosa i nasilja Francuskog i Indijanskog rata, Shay Patrick Cormac, neustrašivi mladi član Assassin bratstva, prolazi kroz tamnu transformaciju koja će zauvijek oblikovati budućnost američkih kolonija. Nakon opasne misiju koja je tragično pošla po krivu, Shay okreće leđa Assassinima koji su, kao odgovor, pokušali okončati njegov život. Odbačen od stane onih koji su ga jedom zvali bratom, Shay kreće na misiju eliminiranja svih koji su se okrenuli protiv njega i u konačnici postaje najstrašnij lovac Assassina u povijesti.

Glavne značajke:

•Postanite ultimativni lovac na Assassine - Po prvi put u povijesti, doživjeti Assassin's Creed svijet iz perspektive jednog templara. Igrajte kao Shay, koji osim vladanja smrtonosnim vještinama Assassina, također posjeduje nikad prije viđene vještine i oružja:
1.Opremite Shay-a smrtonosnom zračnom puškom koja je dobra za borbu za kraće i dulje udaljenosti. Odvratite, otklonite ili zbunite svoje neprijatelje koristeći razne strijeljiva, uključujući specijalizirane metake i granate.
2.Zaštitite se od skrivenih Assassina sa svojim poboljšanim “Eagle vision”. Koristite svoj “Eagle vision” za procijenjivanje svog okruženja i otkrivanje Assassina koji se skrivaju u sjeni, na krovovima, u gužvi.

•Polako se spuštajte u tamu - Svjedočite transformaciji Shaya od avanturističkog Assassina do mračnog i predanog Templara spremnog na lov svoje bivše braće. Iskusite iz prve ruke događaje koji će dovesti Shay-a niz tamni put i postaviti ga na stazu koja će zauvijek promijeniti sudbinu Assassin bratstva.
•Novi i poboljšani Pomorski gameplay - Otplovite u svom brodu, The Morrigan, i borite se putem kroz ledena mora sjevernog Atlantika i uskim vodama američkih riječnih dolina. Assassin's Creed Rogue gradi na nagrađivanom pomorskom iskustvu iz Assassin's Creed IV: Black Flag sa svim novim gameplay-om, uključujući:

1.Nove taktika neprijatelja : branite se od Assassina koji se pokušavaju ukrcati na vaš brod i svrgnuti vašu posadu. Riješite ih se brzo kako bi izbjegli gubljenje članova posade.
2.Nova oružja poput gorućeg ulja, što ostavlja trag iza broda kako bi se spali neprijateljski brodovi, te Puckle gun koji ima sposobnost ispaliti veliku količinu metaka poput strojnice.

•Artički svijet prepun mogućnosti - Probijaj se kroz ledene ploče i otkriti skrivene lokacije, te koristiti ledenjake kao zakrilje tijekom pomorskih bitaka.
•Golemi raznolik otvoreni svijet za istraživanje - Shayev priča će vam omogućiti da istražite tri jedinstvena okruženja:
1.Sjevernoatlantski ocean - Doživite hladni vjetar i visoke ledenjake Arktika u ovom velikom pomorskom igralištu.
2.River Valley - Veliko hibridno okruženje “American Frontier” koje miješa riječnu plovidbu i istraživanja tla
3.New York - Jedan od najpoznatijih gradova u svijetu, u potpunosti rekreiran kakav je postojao u 18. stoljeću.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE ZAGREBAČKE,PRIVREDNE,ERSTE BANKE,DINERS,AMERICEN

ZA VIŠE INFORMACIJA O NAČINU PLAĆANJA NA KARTICE I CIJENAMA NAZOVITE U TRGOVINU !

NAJVEĆI IZBOR IGRAĆIH KONZOLA I DODATNE OPREME !!!

VAN ZAGREBA ŠALJEMO GLS DOSTAVNOM SLUŽBOM NA VAŠU ADRESU !!!

POGLEDAJTE I NAŠE OSTALE OGLASE,MOŽDA ĆETE NAĆI NEŠTO ŠTO VAS ZANIMA !!!

INFORMACIJE NA:
TRGOVINA i SPECIJALIZIRANI SERVIS IGRAĆIH KONZOLA S 20 GODIŠNJIM ISKUSTVOM

SAT MEDIA d.o.o
SLAVONSKA ULICA 33
DONJA DUBRAVA
10040 ZAGREB
TEL 2932 283
098 9557 536
www.satmedia.hr
KVALITETNA, BRZA I STRUČNA USLUGA S GARANCIJOM!

SAT MEDIA d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
21.07.2023. u 10:06
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
776 puta

SAT MEDIA d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska