• INFIRAY IRIS IL 19 TERMALNI OSMATRAČ
  • INFIRAY IRIS IL 19 TERMALNI OSMATRAČ
  • Nemoj propustiti priliku!

INFIRAY IRIS IL 19 TERMALNI OSMATRAČ

Cijena
1.299 €
Šifra oglasa: 43679633

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Otkrijte InfiRay Outdoor IRIS IL19: Kompaktni termovizijski monokular koji nudi impresivnu tehnologiju u vrlo prenosivom formatu. S dimenzijama manjim od pametnog telefona i težinom od samo 330 g, IL19 kombinira lakoću s naprednom funkcionalnošću, idealno za one koji žele ostati mobilni bez žrtvovanja kvalitete.

Vrhunska kvaliteta slike: Opremljen posebno razvijenim VOx senzorom koji daje 384 x 288 piksela i AMOLED zaslonom ultra visoke rezolucije s 1024 x 768 piksela, IL19 nudi izvrsnu jasnoću slike i kontrast. Njegova F0.9 leća hvata 20% više svjetla od standardnih F1.0 leća, pružajući svjetlije i jasnije slike u tamnim okruženjima.

Napredna obrada slike: Kombinacija naprednog senzora slike i Reality+ tehnologije poboljšanja slike smanjuje šum slike i značajno poboljšava kvalitetu slike, omogućujući vam da vidite precizne detalje čak i u teškim uvjetima.

Vodootporan i izdržljiv: Uz IP67 certifikat, IL19 je potpuno zaštićen od vode i spreman za korištenje u svim vremenskim uvjetima. Bilo na kiši ili u vlažnom okruženju, ovaj monokular ostaje pouzdan i funkcionalan.

Dugo trajanje baterije za kontinuirana promatranja: Zamjenjiva 18650 litij-ionska baterija s 3200 mAh osigurava vrijeme korištenja do 5 sati, idealno za dugo korištenje u prirodi ili tijekom noćnih aktivnosti.

Rad bez buke i udobnost za oči: Tihi kontrolni gumbi ne ometaju divlje životinje tijekom promatranja. Uz to, uređaj nudi podešavanje dioptrije od -5 do +5 D kako bi omogućio jasan i ugodan vid čak i onima koji nose naočale.

Svestrane funkcije za svaku situaciju: S rasponom detekcije do 980 metara i vidnim poljem od 24x18 metara na 100 metara, IL19 nudi izvrstan pregled širokih područja. Integrirana memorija od 32 GB omogućuje pohranu važnih podataka o promatranju izravno u uređaj.

InfiRay Outdoor IRIS IL19 idealan je alat za svakog entuzijasta na otvorenom, lovca ili sigurnosnog profesionalca koji traži moćan, prijenosan i jednostavan za korištenje termovizijski monokular. Sa svojom kombinacijom napredne tehnologije i jednostavnosti korištenja, savršen je za istraživanje prirode u svim njezinim aspektima i pretvaranje noći u dan.

ZA GOTOVINU POPUST !!!!

Karta

LOV I RIBOLOV

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Petra Zrinskog 10, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska
Oglas objavljen
21.05.2024. u 14:50
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
94 puta

LOV I RIBOLOV

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
  • Adresa:  Petra Zrinskog 10, 43000 Bjelovar, Bjelovarsko-bilogorska, Hrvatska

Povezani oglasi