Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Cold Steel BUSHMAN!survival,lovački nož i koplje!NOVO+***POKLON***
  • Cold Steel BUSHMAN!survival,lovački nož i koplje!NOVO+***POKLON***
  • Cold Steel BUSHMAN!survival,lovački nož i koplje!NOVO+***POKLON***

Cold Steel BUSHMAN!survival,lovački nož i koplje!NOVO+***POKLON***

Cijena
37,16 €
Šifra oglasa: 11039697

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Cold Steel Bushman

Novo,nikad koristeno,dolazi u lijepoj originalnoj kutiji.
Original,kupljen u SAD-u

POKLON!
SVAKOM kupcu darujem survival narukvicu sa žviždaljkom!Napravljena od kvalitetnog 550 paracorda!

Cold Steel je cijenjeni i slavni americki proizvodac nozeva.
Bushman je jedan od najtrazenijih i najcijenjenih cold steel-ovih nozeva..jedinstven po tome sto se u trenu moze transformirati u KOPLJE!

Noz je testiran da moze izdrzati 2 tone opterecenja!!!

Poseban je po tome sto je cijeli napravljen od jednog komada celika!!sto doprinosi tome da nema slabe tocke!
Ali najposebniji je po tome sto od njega mozete lakocom napraviti pravo KOPLJE!posto je napravljen od jednog komada celika,rucka je iznutra prazna pa vam treba samo komad drveta i imate koplje!Takoder rupa na drsci se moze koristiti da unutra smjestite neki pribor za prezivljavanje.

Cold steel je inspiraciju za ovaj model noza nasao u africkom plemenu Bushmana..koji svakodnevno prelaza desetke kilometara pjesice u potrazi za hranom,i stoga koriste alat koji je lagan,multifunkcijonalan(moze se koristiti za pripremu hrane,kopanje,lov,samoobranu od vecih zivotinja,lako se transformira u koplje,cvrst i izdrzljiv jer je od jednoga komada,a opet prilicno lagan sto je vrlo vazno prilikom duzih pjesacenje)

Izraden je od kvalitetnog SK-5 celika sa visokim udijelom karbona.Tvornicki je ostrica vrlo ostra..s obzirom na kvalitetu ovoga celika ostrina ce se zadrzati i prilikom ekstremnije uporabe.

Dolazi sa kvalitetnom futrolom koja ima na sebi pretinac gdje mozete stati multi tool,fire steel ili bilo koja druga oprema za prezivljavanje.

Ovaj noz je na glasu kao best buy survival noz(za ove novce nema jaceg i izdrzljivijeg noza na trzistu)!ali takoder je iznimno koristan svakome lovcu i kamperu ukoliko zele kvalitetan,ostar noz duze ostrice koji ce vas sluziti u svim uvijetima duzi niz godina...
Napominjem..makar je noz iznimno robustan,vrlo je lagan zbog vrhunskog celika koji je rabljen..pa je vrlo zahvalan i prilikom duzeg pjesacenje.
Ukoliko zelite bolji grip drske lakocom mozete omotati paracord konop,a sa time ce ovaj noz dobiti jos vecu multifunkcionalnost.

Specifikacije:

Duzina ostrice: 17,8 cm
Duzina cijeloga noza: 31,1 cm

Besplatna dostava ili preuzimanje u Zagrebu,van Zagreba saljem sa postom pouzecem!

NAPOMENA:Kontrola kvalitete---Noz je pregledan s moje strane da nema nikakve greske ili nedostatke,saljem samo tehnicki potpuno ispravne nozeve!garantiram da je apsolutno nov i ispravan.
Kontakt:
mobitel: 0981980788
Oglas objavljen
12.09.2014. u 21:26
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2559 puta