Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MyProtein Ultra Colostrum (30% IgG), 250 g

MyProtein Ultra Colostrum (30% IgG), 250 g

Cijena
27,61 €
Šifra oglasa: 9729745

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Za kupovinu iznad 2500kn u svim trgovinama Polleo Sport-a, kao i u web shopu ostvarujete pravo na 20% količinskog popusta.
Istaknuta cijena je sa već uračunatim količinskim popustom, a da biste ostvarili količinski popust možete kombinirati sa svim proizvodima koje Polleo Sport ima u ponudi.
Redovna cijena proizvoda (bez popusta) je 259,99kn

Ultra Colostrum (30% IgG)

Kolostrum je hranjiva tekućina koju proizvode svi sisavci kao hranu za novrođenčad, odmah nakon poroda. MyProtein Ultra Colostrum je dodatak prehrani deriviran iz govedine, bogat velikim brojem biološki aktivnih proteina, imunoglobulina (IgG), vitaminima, aminokiselinama i ostalim faktorima rasta (IGF-1 & 2) koji potiču održavanje tkiva i ojačavaju imunološki sustav.
Ultra Colostrum se prikuplja u prvih 12 sati nakon rođenja, na jednogodišnjoj bazi. Duboko je zamrznut kako bi se osiguralo da se ni jedan od hranjivih tvari ne kompromitira istovremeno pružajući jači bioaktivni prah. Ovaj temeljit proces osigurava maksimalnu svježinu i hranjivost proizvoda u usporedbi sa manje vrijednim, sprejem osušenim kolostrumom prikupljenim u prvih 48h sati nakon porođaja.

Kolostrum je jedna od najstarijih i najizvanrednijih namirnica iz prirodnih izvora zbog guste kombinacije pojačivača rasta i nutrijenata koji pojačavaju imunološki sustav. Više znanstvenih istraživanja unutar atletske populacije pokazalo je kako je kolostrum izvanredno sredstvo za poboljšanje rasta mišićnog tkiva, smanjenje tjelesne masti i povećanje performansi. Između ostalog, kolostrumu se pripisuje i povećanje upijanja aminokiselina i ugljikohidrata u crijevima, kao i potencijal za podizanje ključnih čimbenika rasta, kao što su IGF-1 i 2.

Visoke razine IgG u kolostrumu pružaju opsežno jačanje svojstava imunološkog sustava, a koje su esencijalne za sportaše koji iskorištavaju vlastito tijelo do krajnjih granica. Sportaši koji su se suplementirali kolostrumom za vrijeme otežanih napora dokazano su povećali apsorpciju hranjivih tvari (zbog visoke razine IgG-a) što je rezultat poboljšanog cjelokupnog zdravlja crijeva. Budući da je imunološki sustav podržan od strane probavnog sustava, održavanje zdravlje crijeva s antitijelima poput lgg-a od vitalne je važnosti . Ultra Colostrum standardiziran je na 30% IgG-a.

Jedino je kravlji kolostrum višak, a uzima se tek u trenutku kada se tele u potpunosti nahranilo. Proizvođači kolostruma na prvo mjesto postavljaju zdravlje pomlatka, dok se farme s kojih se kolostrum prikuplja prate i upravljaju od strane lokalnih vlasti i mliječne industrije.

Ključne prednosti:

Povećanje imunoloških funkcija
Moguće povećanje rasta mišićnog tkiva
Visoko kvalitetni kolostrum

Upotreba: Preporučuje se konzumiranje 5-10g, 1-3 puta na dan treninga. Najbolje konzumirati prije doručka, poslije treninga i prije spavanja. Na dane ne treniranja konzumirati 5g u isto vrijme kao u dane treninga.

Dodajte 10g u obični proteinski shake i konzumirajte odmah. U bilo kojoj drugoj varijanti pomiješajte 10g sa 300 ml vode, mlijeka ili voćnog soka bez kiselina.

Sastav:
Hranjiva vrijednost Po serviranju (10g)
Energetska vrijednost kcal / kJ 35 / 146
Proteini 6,85 g
Ugljikohidrati 3 g
Masti 0,2 g
Laktoza 1,5 g
Ukupno imunoglobulina 30 %
IGF I & II 2.8mcg/g
EGF 1.6mcg/g

Sastojci: 100%-tni čisti zamrznuti goveđi kolostrum bez dodataka.
Oglas objavljen
21.01.2016. u 12:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
779 puta