Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MyProtein Omega 3 Liquid Super Strength, 500 ml

MyProtein Omega 3 Liquid Super Strength, 500 ml

Cijena
14,33 €
Šifra oglasa: 9731143

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Za kupovinu iznad 2500kn u svim trgovinama Polleo Sport-a, kao i u web shopu ostvarujete pravo na 20% količinskog popusta.
Istaknuta cijena je sa već uračunatim količinskim popustom, a da biste ostvarili količinski popust možete kombinirati sa svim proizvodima koje Polleo Sport ima u ponudi.
Redovna cijena proizvoda (bez popusta) je 135,00kn

Omega 3 Liquid Super Strength

MyProtein Omega-3 ulje idealni je način za konzumiranje Omege 3 u održavanju zdravog načina života. MyProtein koristi samo lagano mirisna ulja s dodatkom okusa kako bi osigurali okus koji olakšava konzumaciju, a istovremeno na pristupačan i lagan način omogućava konzumaciju visokih razina EPA-e i DHA.

MyProtein Omega 3 ulje pakirano je u staklo jantara (koristi se jantar plastična bočica od 500 ml iz sigurnosnih razloga) kako bi se spriječili negativni utjecaji izloženosti svjetlosti, toplini i kisiku, a istovremeno osigurava maksimalnu svježinu i stabilnost. Nisku razinu nečistoća u MyProtein Omega 3 ulju potvrdili su i EU laboratoriji, stopa teških metala u ulju je 0.1 ppm-a, dok su sva ulja korištena za dobivanje proizvoda dobivena iz divljine i prirodnog uzgoja.

Ključne prednosti:

Lagana konzumacija
Visoka razina EPA & DHA
Izvrstan za održavanje zdravog načina života

Upotreba: Preporučuje se konzumirati 5 ml (1 čajna žličica), 1-3 puta dnevno uz obroke.
Sastav:
Hranjiva vrijednost Po serviranju (5 ml)
EPA (Eikozapentaenska kiselina) 825 mg
DHA (Dokozaheksaenska kiselina) 550 mg
Omega-3 masne kiseline 30% min

Sastojci: Omega 3 riblje ulje laganog mirisa, prirodni okusi, Vitamin E (kao DL-Alfa Tokoferol (antioksidans)). Bez umjetnih bojila i konzervanasa, kvasca, glutena, škroba i laktoze. Bez dodane soli (sodium-chloride) i šećera. Bez umjetnih zaslađivača. Bez GMO.
Oglas objavljen
21.01.2016. u 12:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1123 puta