Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MYPROTEIN INSTANT OATS s okusom, 2500g

MYPROTEIN INSTANT OATS s okusom, 2500g

Cijena
18,58 €
Šifra oglasa: 11129531

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska

Opis oglasa

Ako dan želite započeti zdravim obrokom, a pritom znate da nećete za sat vremena opet moći jesti ako vas uhvati glad, tada su, ističu i nutricionisti, zobene pahuljice pravi izbor za vas. Naravno, pritom mislimo na čiste zobene pahuljice, a ne na hrpe različitih „pahuljica“ koje vas mame s polica supermarketa, a u kojima šećera ima više nego - zobi.

Zob je žitarica cjelovitog zrna koja sadrži puno vlakana i upravo zbog toga ćete se dugo nakon obroka zobenih pahuljica osjećati sitima. Naime, vlakna prisutna u zobi usporavaju probavu ugljikohidrata, čime se smanjuje razina šećera u krvi pa ne dolazi do osjećaja gladi.

Nutricionisti upravo zobene pahuljice nazivaju najboljom hranom za one koji žele izgubiti višak masnoga tkiva i ostati zdravi. Upravo zbog vlaknastog sastava, a niskoga postotka masnoća, zobene se preporučuju osobama na dijeti. Naime, zobene pahuljice se ponašaju poput spužve koja apsorbira kolesterol i izbacuje ga iz organizma. Upravo je zob prva žitarica kojoj su liječnici službeno potvrdili učinak na snižavanje kolesterola.
HRANJIVE VRIJEDNOSTI:

Na 100g:

Energy: 388.0Kcal
Protein (dry basis): 8.5g
Carbohydrates: 70.7g
of which sugars: 0.8g
Fat: 7.9g
of which saturates: 1.3g
of which mono unsaturates: 3.3g
of which poly unsaturates: 3.3g
Dietary Fibre: 8.8g
Sodium: 30.0mg
Oglas objavljen
31.10.2014. u 03:08
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
210 puta