• Maxler Kre-Alkalyn 120 kaps Snaga Kreatin Creatine 100%
  • Nemoj propustiti priliku!

Maxler Kre-Alkalyn 120 kaps Snaga Kreatin Creatine 100%

Cijena
29,20 €
Šifra oglasa: 37103118

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Vrgorac, Veliki Prolog

Opis oglasa

***Sve na jednom mjestu MixSHOP***
**KONTAKT TELEFONI**

Tel 1: 00385 92 355 7044 "Tel.pozivi, WhatsApp, Viber"
Tel 2: 00387 63 819 666 "Tel.pozivi, WhatsApp, Viber"

Maxler Kre-alkalyn

Creatin je jedan od najtraženijih dodataka proteklih godina. Kre-Alkalyn pripomaže da sportaši sigurno mogu podići više mase.

Potraga za suplementom koji donosi visok intezitet energije, snage i eksplozivnosti na treningu, suplementom koji će omogućiti veći broj ponavljanja u seriji i tako izazvati maksimalno uvećavanje mišićnih vlakana – bio je najveći izazov naučnicima koji su uključeni u projekte sportske suplementacije.

Potraga za savršenim preparatom za sada je stala na najnovijoj i višestruko poboljšanoj formuli Kreatina a to je Kre-Alkalyn. Kre-Alkalyn 100% stabilni Kreatin priznati naučnik Jeff Golini je veoma dugo vremena proveo u istraživanjima kako da dobije 100% stabilni kreatin koji će zadržati nepromenjenu strukturu molekula do ulaska u mišić. Ovaj poznati naučnik se bavio problemom pretvaranja neiskorišećnog kreatina u kreatinin supstancu koja je potpuno beskorisna i koju organizam izbacuje iz tijela.

Utvrdio je čak da se od 10 grama unijetog kreatina samo 1 gram iskoristi i unese u mišić, a ostatak se izbacuje. Razlog tome je što klasičan kreatin ima nisku PH vrednost prilikom varenja koja ide od PH 3.5 do PH 3.9 što je veoma mala vrijednost, koja kao posljedicu ima sporo i teško absorbovanje što dovodi do toga da se većina kreatina pretvori u kreatinin.

Zbog tog problema Jeff Golini je izumio vrstu kreatina (Kre-Alkalyn) koji ima visoku PH vrijednost, koja se u organizmu podiže čak na PH 9, što prouzrokuju brzu i efikasnu absorbaciju kreatina u mišiće, usput zadržavajući 100% stabilnost svojih molekula, tako da je konverzija u beskorisni kreatinin u potpunosti zaustavljena. Posle ovog podatka naučnik Golini je izjavio da je Kre-Alkalyn za čak 10 puta jači od klasičnog kreatina i neuporedivo korisniji jer se ni u najmanjoj mjeri ne pretvara u kreatinin. Također za razliku od kreatina, koji je jednoj manjoj grupi korisnika izazivao mučninu u stomaku kod Kre-Alkalyn-a nisu zapaženi ti simptomi. Kre-Alkalyn suplement za ozbiljne vježbače Kre-Alkalyn se pokazao kao izuzetan suplement koji treba da pomogne u treninzimima, koji za cilj imaju da što više aktiviraju mišićna vlakna i da što dublje prodru u mišiće, tako zvani „dubinski treninzi“, koji se izvode najčešće “forsiranim ponavljanjima“ ili kratkim ali usporenim i dugotrajnim kontrakcijama takozvano „pumpanje“.

Kre-Alkalyn zbog svoje sposobnosti da reciklira ATP poznatiji kao molekul snage, doprinosi da vježbač ima dodatnih 15 do 30 sekundi više snage u seriji, ako se uzme u obzir da jedno ponavljanje u prosjeku traje 5 sekundi to u praksi znači da je vježbač dobio od 3 do 6 ponavljanja dodatnih u seriji.

SERVIRANJE: 2 kapsule prije i 1-2 kapsule nakon treninga. U danima pauze uzeti 1-2 kapsule ujutru.

PAKOVANJE: 120 tab.

Za narudžbu trebate ostaviti Vaše:
- Ime Prezime,
- Adresu,
- Broj telefona

WEB STRANICA: www.mixshop6.com
FACEBOOK STRANICA: MixSHOP
INSTAGRAM PROFIL: @mixshop_ljubuski

Vršim i slanje brzom poštom, plaćanje pri preuzimanju paketa. Troškove dostave je potrebno uplatiti prije samog slanja paketa, kao osiguranje da će pošiljka biti preuzeta.

►CJELOKUPNU PONUDU POGLEDAJTE JEDNIM KLIKOM NA "SVI OGLASI OVE TRGOVINE"◄


www.mixshop6.com

Karta

Objekti u blizini

PRODAJA/OTKUP/ZAMJENA/ZALAGAONICA *Sve na jednom mjestu MixSHOP*

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
25.04.2024. u 08:27
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
386 puta

PRODAJA/OTKUP/ZAMJENA/ZALAGAONICA *Sve na jednom mjestu MixSHOP*

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska