Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Laminine
  • Laminine

Laminine

Cijena
40 €
Šifra oglasa: 20992372

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Črnomerec

Opis oglasa

Cijena Laminine : 40 eura

Bočica 30 kapsula

Ne šaljem poštom. Samo u Zagrebu.

Jedinstven prirodni preparat kompanije LifePharm iz ovojnice oplođenog jajeta. Preporučamo ga svima jer svima će pomoći. Jedan od najmoćnijih prirodnih preparata za regeneraciju svake stanice u tijelu i obnovu životne sile i radosti.

Prava prirodna hrana za oporavak matičnih stanica kao i svih stanica u tijelu. Time se vrši regeneracija svih organa i kompletnog organizma. Djelujući iznutra na svaku stanicu vrši se pomlađivanje tijela. Neka hrana bude vaš lijek.

Laminine se oslanja na moć kvalitetnih sastojaka pronađenih u oplođenom ptičjem jajetu te u biljnim i morskim proteinima. On sadrži faktor rasta fibroblasta (FGF) te 22 esencijalnih aminokiselina, minerale, vitamine...

Moćna kombinacija sastojaka povećava potencijal Laminine i daje zapažene rezultate nakon, samo, 48 sati. Većina ljudi, nakon što su počeli uzimati Laminine, iskusili su bolje raspoloženje, poboljšanu probavu, poboljšan vid, bolji san, više životne energije, bolju koncentraciju, jači libido kod muškaraca... Sportaši bolje rezultate, više snage i izdržljivosti, manje boli u zglobovima i mišićima...

Devetog dana nakon oplodnje jaje mora sadržavati sve što je potrebno za održanje života i rasta pilića. Zato su tu vitamini, proteini, minerali, faktori rasta i biološki faktori obrane. I sve se to nalazi u Laminine uz dodatak morskih i biljnih proteina.

Matične stanice i Laminine

Matične stanice su najvažnije stanice u ljudskom tijelu. Od njih su stvorene ostale stanice krvi, tkiva, organa, kosti. Njihova je primarna funkcija regeneracija organizma

LAMININE JE 100% PRIRODNA HRANA I JEDINI POZNATI IZVOR FAKTORA RASTA FIBROBLASTA (FGF) NA SVIJETU. FGF NEOPHODNO TREBAMO JER ON POTIČE I BUDI NAŠE MATIČNE STANICE DA RADE BOLJE.

Kliničke studije pokazuju da faktor rasta fibroblasta djeluje pozitivno na staničnoj razini pomlađujući tijelo i pomažući mu da popravi štete.

Laminine potiče rast i popravak stanica u našem tijelu koncentrirajući se u dijelovima tijela koji su oštećeni. Jednostavno rečeno FGF ide tamo gdje je to najpotrebnije! Lamnine djeluje na staničnom nivou, ciljano i upravo tamo gdje je najpotrebnije i gdje se krije uzrok problema.

Laminine smanjuje fizički i psihički stres spuštanjem razine kortizola, tzv. hormona stresa.
Omogućuje bolji san i bolje raspoloženje podizanjem razine serotonina, tzv. hormona sreće i zadovoljstva.
Doprinosi bržem oporavku oštećenih tkiva i organa.
Pozitivno utječe na razinu šećera u organizmu.
Pomaže kod reguliranja povišenog krvnog tlaka.
Pomaže kod poremećaja u radu štitnjače.
Pomaže zacjeljivanje rana.
Pomaže u regulaciji ispravne razine svih hormona.
Pomaže boljoj funkciji moždanih aktivnosti i koncetraciji.
Povećava proizvodnju kolagena za zdraviju kožu i kosu.
Smanjuje prag receptora boli u organizmu.
Povećava energiju, seksualni nagon i libido.
Laminine je dodatak prehrani za usporavanje starenja organizma.

Laminie sadrži i 22 aminokiseline. Savršena kombinacija za sve koji žele zdravije i jače tijelo. Potpuno prirodan izvor esencijalnih i ne esencijalnih aminokiselina. Uz Uz faktor rasta fibroblasta (FGF) ovo je najživotnija prirodna kombinacija za sve sportaše.

Aminokiseline su esencijalni dio ljudskog tijela. One pomažu pri oporavku te izgrađuju i razvijaju mišićno tkivo. Aminokiseline nisu samo odgovorne za proizvodnju svih tjelesnih enzima. One također igraju ključnu ulogu prilikom nama sasvim normalnih aktivnosti, koncentracije, agresije, usmjeravanja pažnje i spavanja.

Najbolji izbor za amatere, rekreativce, sportaše i sve koji žele jače i zdravije mišiće i cijelo tijelo. Savršena kombinacija za sve.

Povijest Laminine

1929. god. Kanadski liječnik Dr John Ralston Davidson je prvi istraživao kako se mogu iskoristiti hranjive tvari ekstrahirane iz oplođenog ptičjeg jajeta za liječenje raznih poremećaja i bolesti pa čak i raka. Dr. Davidson je umro 1943. god. i tada je njegovo istraživanje zaustavljeno. 50 godina kasnije dr Bjonde Eskeland nastavlja dalje sa istraživanjima. Izumio je ekstrakciju i sušenje posebnom tehnikom zamrzavanja. Istraživači su shvatili da oplođeno ptičje jaje sadrži puno više od visokokvalitetnih proteina. Počeli su sa vađenjem hranjivih tvari devetog dana nakon oplodnje. Lako je shvatiti zašto taj ekstrakt sadrži toliko visokokvalitetnih hranjivih tvari. Devetog dana nakon oplodnje jaje mora sadržavati sve što je potrebno za održanje života i rasta pilića. Zato su tu vitamini, proteini, minerali, faktori rasta i biološki faktori obrane. I sve se to nalazi u Laminine uz dodatak mješavine esencijalnih aminokiselina iz morskih algi ( koje su najsavrsenija hrana za nas ).

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
14.04.2024. u 16:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
5797 puta