Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • HANDS FREE SLUŠALICA RF-325 C
  • HANDS FREE SLUŠALICA RF-325 C
  • HANDS FREE SLUŠALICA RF-325 C
  • HANDS FREE SLUŠALICA RF-325 C

HANDS FREE SLUŠALICA RF-325 C

Cijena
13,27 €
Šifra oglasa: 3387160

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska
Stanje
novo

Opis oglasa

Model RF3-325C Specifikacije:
RF3 Next Generation slušalice prikazan ovdje u Hook dizajn. To je NOKIA verzija koja će se uklopiti NOKIA 3000/8000 mobitela.

Kako to radi:
Slušalice RF3 Celluar je prvi svjetski slušalice se razvijati pomoću AirCom ™ tehnologije. Ova tehnologija koristi state-of-the-art SPL poboljšani zvuk komora koja omogućava kristalno jasan zvuk kroz zrak ispunjen bežični cijevi (slično kao stetoskop liječnika). Do zamjene žica sa AirCom ™ tehnologije, RF3 Cellular slušalica smanjuje mogućnost zračenja iz dostizanje vašeg glave.
Konvencionalni slušalice koristiti žicu za isporuku zvuka u slušalici i može se također isporučiti elektromagnetsko zračenje direktno na glavu.RF3 Aircom ™ tehnologija pruža kristalno čist zvuk kroz zrak ispunjen bežični cijevi, što smanjuje mogućnost zračenje koje dolazi na glavi.
Trajnost i dizajn:
RF3 Cellular slušalice incorportates neke od najatraktivnijih izdržljiva elektroničke komponente na tržištu danas. Elegantan i sofisticiran u dizajnu, RF3 Cellular slušalica je novi standard po kojem svi slušalice mjeri.
Bolje spriječiti Danas ... Nego liječiti sutra
Kao što je mobilni telefon koristite povećava u cijelom svijetu tako da zabrinutost o mogućim učincima elektromagnetskog zračenja.RF3 Cellular slušalice razvijen je s tim pitanjima na umu. Naš cilj je pružiti Smart Cellular rješenja za korisnika mobitela u svijetu
Važno Adapter informacije:
Slušalice adapter potreban, ako vaš mobilni telefon ne posjeduje 2.5mm slušalice. KLIKNI OVDJE za adapter grafikon.
Oglas objavljen
16.09.2016. u 13:28
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
981 puta