• Milna Brač građevinsko zemljište - 1630 m2
  • Milna Brač građevinsko zemljište - 1630 m2
  • Milna Brač građevinsko zemljište - 1630 m2
  • Milna Brač građevinsko zemljište - 1630 m2
  • Nemoj propustiti priliku!

Milna Brač građevinsko zemljište - 1630 m2

Cijena
300.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 41246658
  • Površina
    1.630,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Milna, Milna
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
ostalo
Površina
1.630,00 m²
Šifra objekta
ALFA-209

Opis oglasa

Više informacija na broj mobitela: 095/455-2076 (Ines)

Kao agencija posredujemo u prodaji zemljišta koje se nalazi u Milni na Braču. Zemljište koje se prodaje su dvije katastarske čestice i pravilnog su oblika, a udaljeno je svega 150 metara od mora. Okruženo je s javnim putem pa je moguća parcelacija na više manjih površina. Po prostornom planu zemljište se nalazi u izgrađenom dijelu građevnog područja, između kuća apartmanskoga tipa i villa s bazenima. Odlična lokacija za bavljenje turizmom.
Od centra naselja gdje se nalazi više samoposluga, restorana, kafića i trajektnog pristaništa udaljeno je cca 300 metara.
Milna je jedno od većih mjesta na zapadnoj strani otoka Brača i odlično je prometno povezana sa Splitom i ostalim otocima svakodnevnom trajektnom i katamaranskom vezom. Prvenstveno je turističko mjesto s dvije marine a obala joj je razvedena s mnogim lijepim uvalama i kristalno čistim morem.
Vlasništvo je uredno.

*USLUGE INFORMIRANJA O KREDITIMA*
U suradnji s licenciranom tvrtkom za stambeno potrošačko kreditiranje, saznajte najkvalitetnija rješenja te uštedite Vaš novac i dragocjeno vrijeme u putu do stambenog kredita pronalaskom najpovoljnijeg modela kredita za Vas. Kontaktirajte nas i besplatno ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i sigurno Vas voditi kroz cijeli financijski postupak za kupnju doma iz snova!

*AGENCIJSKA PROVIZIJA*
Cijenjeni potencijalni kupci, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, kupnja ove nekretnine je moguća isključivo pod uvjetom potpisanog Ugovora o posredovanju u kojem je navedena agencijska provizija za hrvatske građane u iznosu od 2%+ pdv a za strane državljane 3% + pdv od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene nekretnine.

Šifra objekta: ALFA-209

Kontakt: Ines Sunara, ines.sunara@alfastan2.hr, +385 95 455 2076

Karta

Objekti u blizini

Alfa Stan 2

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
29.04.2024. u 12:58
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
334 puta

Alfa Stan 2

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska