Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kuća: Osijek, prizemnica, 843 m2 - JAVNA DRAŽBA! (prodaja)

Kuća: Osijek, prizemnica, 843 m2 - JAVNA DRAŽBA! (prodaja)

Cijena
87.962 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 15665856
  • Stambena površina
    843,00 m²
  • Broj soba
    1

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska, Osijek, Zeleno polje
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Prizemnica
Broj soba
1
Stambena površina
843,00 m²
Šifra objekta
4-1

Opis oglasa

KUĆA BR.29,GARAŽA I SKLADIŠTE I DVOR. VINKOVAČKA UL. m2 843 (RAZLUČNO PRAVO ERSTE BANKA D.D. RIJEKA)
ZK UL. 18213, K.Č. br. 4500/1

Početna cijena: 652.680,41 kn

*cijena na oglasu može varirati od stvarne cijene. Ispravna cijena je u opisu oglasa.

Navedena imovina prodavati će se usmenom javnom dražbom,a ročište za prodaju održati će se dana 29. lipnja 2017. g. u 10,00 sati u prostorijama Trgovačkog suda u Osijeku, Zagrebačka 2,soba broj 36/II.

Kao kupci mogu sudjelovati samo osobe koje su najkasnije tri dana prije dana održavanja ročišta za dražbu uplatile jamčevinu u iznosu od 10% početne cijene nekretnine određene zaključkom na račun sudskog depozita Trgovačkog suda u Osijeku otvorenog kod Hrvatske poštanske banke d.d. Zagreb, IBAN HR31 23900011 3000 0020 0, poziv na broj 05 278-12 sa naznakom „jamčevina za javnu dražbu PROGRES d.d. u stečaju - oznaka k.č.br. i p.u.“ a dokaz o tome predoče stečajnom sucu prije početka dražbe.

- Punomoćnici ponuditelja mogu sudjelovati na dražbi samo uz javno ovjerovljenu specijalnu punomoć
- Sudionicima dražbe koji ne uspiju u javnoj dražbi, jamčevina će se vratiti odmah nakon javne dražbe
- Ročište za javnu dražbu će se održati i ako na na njemu sudjeluje samo jedan ponuditelj.
- Prodaja se odvija po načelu „viđeno-kupljeno“, što isključuje sve naknadne prigovore kupca na materijalne nedostatke
- Poreze, pristojbe i sve troškove u svezi s prodajom i prijenosom vlasništva dužan je platiti kupac. Ako je kupac u sustavu poreza na dodanu vrijednost, PDV će se obračunati sukladno odredbama Zakona o PDV-u i Pravilnika o PDV-u.
- Kupac je dužan položiti razliku između jamčevine i postignute kupoprodajne cijene u roku 30 dana od donošenja rješenja o dosudi. Ako kupac u tom roku ne položi kupovninu smatrat će se da je odustao od kupnje, a položena jamčevina se zadržava. Iz položenog osiguranja namirit će se troškovi nove prodaje. Ako bude više ponuditelja sud će u rješenju o dosudi odrediti da će se nekretnina dosuditi i kupcima koji su ponudili nižu cijenu, redom prema veličini cijene koju su ponudili, ako kupci koji su ponudili veću cijenu ne polože kupovninu u roku koji im je određen. U tom slučaju sud će donijeti posebno rješenje o dosudi svakom narednom kupcu koji je ispunio uvjete da mu se nekretnina dosudi, u kojem će odrediti rok za polaganje kupovnine. Sud će u tom rješenju najprije oglasiti nevažećom dosudu kupcu koji je ponudio višu cijenu.
- Nakon što kupac položi kupovinu i rješenje o dosudi postane pravomoćno sud će zaključkom o predaji nekretnine kupcu odrediti upis prava vlasništva u korist kupca te brisanje tereta na tim nekretninama.
- Ako kupac radi plaćanja kupovnine treba uzeti kredit, sud će na prijedlog kupca već u rješenju o dosudi odrediti da će se nakon pravomoćnosti rješenja o dosudi te nakon što kupovnina bude položena, u zemljišnim knjigama prilikom upisa prava vlasništva u korist kupca upisati i založno pravo na nekretninama radi osiguranja tražbine po osnovi kredita u korist davatelja kredita u skladu sa sporazumom o osiguranju.

Razgledati nekretnine i dokumentaciju vezanu uz iste, zainteresirane osobe mogu u vrijeme dogovoreno sa stečajnom upraviteljicom na
tel. br. 095-205-8815
Oglas objavljen
19.09.2016. u 14:21
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4561 puta