Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)
  • KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)

KUĆA –neposredna blizina obale (prodaja)

Cijena
180.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 11884436
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Stambena površina
    150,00 m²
  • Broj soba
    1

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Marina, Vinišće
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Katnica
Broj soba
1
Stambena površina
150,00 m²
Površina okućnice
400,00 m²
Šifra objekta
3983/30

Opis oglasa

KUĆA –neposredna blizina obale

Kuća (150m2 STAMBENO + 400m2 okućnice) je gotovo na obali, 40 m od obale, u gusto naseljenom dijelu mjesta koje je cijelo smješteno uz plažu, trgovine, pošte, restorana, autobusne stanice svega nekoliko minuta hoda asfaltiranim ulicama.
Ispred kuće su dva parkirna mjesta, a ispred parkinga je mala sjenica : okrugli betonski stol i klupe, koji služi za sjedenje vani onima koji borave u suterenu . U suterenu je stan od jedne spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom , kupaonice. Ispred ulaza je vanjski tuš i mali zatvoreni prostor u kojem je mašina za rublje i veliki bojler za donju kupaonu. Pored toga dijela su stepenice kojima se uzlazi do apartmana u potkrovlju. To je vrlo visoko, dobro izolirano i klimatizirano potkrovlje u kojem je jedna spavaća soba i velika kupaona. Ostali dio prostora čini kuhinju i blagovaonu, te jedan dio prostora koji nije odvojen zidom u zasebnu sobu, a u njemu su dva kreveta i ugrađeni ormar i zapravo je spavaći prostor. Iz toga prostranog dnevnog boravka se izlazi na balkon s kojeg se pruža pogled na mjesto i na more . U spavaćoj sobi i onom dijelu boravka koji je spavaći dio je parket, a u ostalom dijelu (hodnik, kupaona, kuhinja, blagovaona) su bijele marmorirane pločice.
Između apartmana u suterenu i ovog potkrovnog dijela je jedan veliki apartman koji ima ulaz od parkinga po nekoliko stepenica. Ulazi se u dnevni boravak iz kojega se ulazi u dvije sobe potpuno jednake veličine: jedna je namještena kao spavaća soba, a u drugoj su dva odvojena kreveta. U sklopu dnevnog boravka, kao duboka niša je kuhinja, zatim je tu kupaonica i izlaz na veliku terasu (oko 20 m2), koja je natkrivena izoliranim krovom. Na terasu se može ulaziti i odvojeno, a ne samo kroz stan. Kuća je u temeljima veličine 7 x 7 m, ali je pomaknuta prva etaža prema natrag, pa se time dobila terasa više i u bočnim dijelovima temelja s obje strane kuće su ostave za alat, drva, pribor i sl. Prilaz kući je ravan i ugodna šetnjica prema moru, tako da se djeca mogu sama odšetati na kupanje . Moram naglasiti da je cijelo selo PLAŽA. Sve je namješteno i klimatizirano. Ima i tanjur za satelitsku televiziju koja je za sada spojena u srednji apartman. Mjesto je vrlo ugodno jer nema hotela niti disko kluba, ali ima dovoljno restorana, pizzeria, slastičarna, pekarna, 4 trgovine, pošta, lokalni autobus za Trogir.

Cijena 180 000 eura

BROKER - GROUP / realestate & design
.........................................................
Split office,CROATIA
+385(0) 98 384 147
+385(0) 21 541 000
njuskalo@broker.hr
www.broker.hr
www.croatia-estate.com

ZAGREB - SPLIT - DUBROVNIK – ISLANDS
Oglas objavljen
10.07.2017. u 17:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6914 puta