• Istra, Banjole – Luksuzna vila, odlicna investicija (prodaja)
  • Nemoj propustiti priliku!

Istra, Banjole – Luksuzna vila, odlicna investicija (prodaja)

Cijena
1.300.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 42776806
  • Stambena površina
    500,00 m²
  • Broj soba
    9

Osnovne informacije

Lokacija
Istarska, Medulin, Banjole
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Katnica
Broj soba
9
Stambena površina
500,00 m²
Površina okućnice
2.300,00 m²

Opis oglasa

U Banjolama u Istri smjestila se luksuzna prostrana nekretnina s više od 500 m2 stambenog prostora i 800 m2 vrtnog prostora.
Sastoji se od: 9 spavaćih soba, 6 kupaonica, velikog vrta s bazenom, whirlpoolom, blagovaonicom na svježem zraku. Podijeljena je na prizemlje i prvi kat.
Na prizemlju se nalazi velika blagovaonica za 20 osoba, dnevni boravak s kaučem i velikim ravno ekranom te unutarnjim kaminom gdje se možete opustiti i ugodno uživati čak i tijekom kišnih dana. Kuhinja je potpuno opremljena. Tu su i 2 zasebne kupaonice na prizemlju, jedna s tušem. Zasebna soba za perilicu i sušilicu te skladištenje dodatne opreme povezana je s ogromnom garažom za 3 automobila.
Prvi kat je mjesto gdje se nalaze sve sobe s balkonima. Povezan je s prizemljem unutarnjim stepenicama, ali se može doći izravno iz vrta. Sobe su vrlo udobne i novo namještene.
Na 1. katu ima 9 soba i nekoliko zajedničkih prostora poput malih kuhinja i blagovaonskog stola, gdje se možete povući u svoj privatni prostor dalje od prizemlja. Obje etaže su klimatizirane. Veliki vrt je potpuno ograđen i okružen, pružajući visok stupanj privatnosti. Postoji veliko područje oko bazena od 50 m2, s instaliranim whirlpool područjem za 8 osoba. Djeca mogu sigurno uživati u malom dijelu bazena s dubinom od samo 50 cm blizu stepenica bazena. Vanjski roštilj i stol s blagovaonicom za 20 osoba omogućuju opuštanje tijekom večeri. U vrtu je također dostupan vanjski stolni tenis.”
Lokacija ove vile je vrlo atraktivna jer može pružiti potpunu privatnost, ali ipak je blizu glavne ceste i mora. Najbliža plaža udaljena je samo 600 metara i dostupna pješice ili autom. Također, u blizini od 1 do 2 kilometra ima mnogo lijepih pješčanih/stjenovitih plaža i drugih aktivnosti vezanih uz vodu. Kuća je udaljena samo 50 metara od benzinske postaje, najvećeg supermarketa u području, banke, mjenjačnice, bankomata, pekare, mesnice, pošte… Postoji vrlo dobar restoran preporučen od mnogih stranih gostiju pod nazivom ”Ankora” i udaljen je samo 5 minuta hoda od kuće. Također, u blizini ima još mnogo restorana. Staze za hodanje i biciklističke staze dostupne su nedaleko od kuće. Također, valja napomenuti da se kuća nalazi samo 100 metara od glavne ceste koja povezuje autoput (zračnu luku), grad Pulu (udaljen 5 km) i najljepši prirodni park Rt Kamenjak (udaljen 3 km).”
Ova luksuzna kuća odlično posluje na bookingu te je idealna kao investicija.

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na brojeve telefona:
+385911618289,
+385913339993
ili e-mail: suncana@regent.hr

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent60646
Direktan link: https://regent.hr/property/istra-banjole-luksuzna-vila-odlicna-investicija/

Regent agencija za nekretnine

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Kupaonica i WC

  • Broj kupaonica bez WC-a: 5+

Regent

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.05.2024. u 16:18
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
339 puta

Regent

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska