Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2
  • Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2

Građevinsko zemljište: Starigrad, 634 m2

Cijena
58.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 12706412
  • Površina
    634,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Zadarska, Starigrad, Starigrad
Tip zemljišta
građevinsko
Namjena
stambeno
Površina
634,00 m²
Šifra objekta
br.k.čestice 2896/1

Opis oglasa

PRODAJEM GRAĐEVISKO ZEMLJIŠTE U STARIGRAD PAKLENICI. VELIČINA ZEMLJIŠTA JE 634m2, I 300m JE UDALJENO O MORA. JE DA JE 300 METARA OD MORA , ALI ŠTO JE TO KADA TE GORI ĆEKA MIR, TIŠINA I BLAŽENSTVO. INFRA STRUKTURA JE BLIZU PLACA. DOZVOLJENA GRADNJA JE 1/3 POVRŠINE PLACA, DO 10m VISINE OBJEKTA, MOŽETE PRAVIT OD KAMENIH KUČICA DO SAMOODRŽIVE VILE S OGROMNIM BAZENOM. "SVE ZA UŽITAK." SVE OSTALE INFORMACIJE NA DOLE NAVEDENI BROJ MOBITELA.

Paklenička rivijera oduševljava nevjerojatnim prožimanjem različitih pejzaža koji se u trenu smjenjuju pred okom promatrača. Stjenovita obala ukrašena romantičnim uvalama naglo se pretvara u raskošno šljunkovito žalo. Morsko plavetnilo u času zamjenjuju zelene šume i planinski vrhunci. Na samo nekoliko minuta hoda od novih središta mjesta vremenu još uvijek prkose stara sela čiji kameni zidovi čuvaju tragove prošlosti... Smještena na krajnjem sjeverozapadnom dijelu Dalmacije, ova rivijera pripada Zadarskoj regiji. Nježno položena duž dvadesetak kilometara morske obale, u podnožju veličanstvenog Velebita, Rivijera Paklenica spaja planinu i more, mediteransku s planinskom klimom, tradiciju s današnjicom.

Tisućljetne bujice potoka Velika i Mala Paklenica koji izviru visoko u planini Velebit u svom su podnožju stvorile plodnu ravnicu i pitomu obalu na kojoj su se smjestila današnja mjesta Starigrad, Seline i Tribanj.

Starigrad je središte Pakleničke rivijere koji je nastao na temeljima drevnog antičkog grada Argyruntuma. Danas je to živahno turističko mjesto s nešto više od tisuću stanovnika koji su svoj tradicionalni način života na obroncima Velebita prije pola stoljeća zamijenili životom uz more. Zbog blizine i dostupnosti planine, posebice atraktivnog kanjona Velika Paklenica, Starigrad nije samo ugodno ljetovalište, već i tradicionalno okupljalište planinara i alpinista, pustolova i znanstvenika te svih ljubitelja prirode koji dolaze uživati u ljepotama Paklenice i Velebita.

Dok uživate u kristalno čistom moru, pogled Vam zastaje na veličanstvenim kanjonima Velika i Mala Paklenica duboko usječenima u planinu Velebit iznad Vas. I ne slutite da su upravo oni zaslužni za iznenađujuću raskoš prirodnih šljunkovitih plaža na Rivijeri Paklenica. Ali, ni romantične duše željne skrivenih, stjenovitih uvala neće ovdje biti zakinute jer sjeverozapadni dio Rivijere obiluje upravo njima

Karta

Objekti u blizini

Dodatne informacije

Dozvole

  • vlasnički list
Oglas objavljen
08.09.2016. u 21:01
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3575 puta