Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • DOMETIC CoolFreeze CFX 95DZ2, prijenosni kompresorski hladnjak DUAL ZO

DOMETIC CoolFreeze CFX 95DZ2, prijenosni kompresorski hladnjak DUAL ZO

Cijena
1.637 €
Šifra oglasa: 22882392

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Savska Opatovina
Stanje
novo

Opis oglasa

Mpc:12.279,00 kn ( 10 % popust za gotovinsko, virmansko ili pouzeće plaćanje )
Priča o uspjehu najmoćnijih kompresorskih hladnjaka obogaćena je s dva nova poglavlja: Prvo, vrhunska tehnologija DOMETIC CoolFreeze CFX serije sada je ugrađena u 95-litarski kompaktni model.

Dva odjeljka ( nemože se vaditi pregrada ) 50 + 35 litara

WiFI
Drugo, novi član CFX serije kompresorskih hladnjaka koji je od sada u ponudi tvrtke Frigo marine d.o.o. jest CFX 95DZ2 , koji sadrži dva spremnika – jedan može služiti za hlađenje, dok drugi može služiti kao zamrzivač i to istovremeno. Bilo kada i u bilo kojim vanjskim uvjetima može dostići temperaturu smrzavanja od -22 °C, a zbog svoje iznimne energetske učinkovitosti spada u energetski razred A++. S novim CoolFreeze CFX 95DZ kompresorskim hladnjakom DOMETIC je napravio još jedan korak naprijed – od dizajna do tehnologije. Poput svojih sestrinskih modela iz CFX serije visokotehnoloških hladnjaka, jedan je od najjačih modela i to ne samo u svojim rashladnim performansama. Ističe se robusnim i čvrstim dizajnom, što ga čini pouzdanim suputnikom u različitim situacijama. Posebno armirani uglovi, šarke od nehrđajućeg čelika, robustan poklopac i čvrste rasklopne ručke daju dodatnu stabilnost novim hladnjacima. Dizajnirani za izdržavanje teških uvjeta, oni su još uvijek nevjerojatno lagani i praktični za nošenje.
Opremljen s WAECO One World funkcijom – prihvaća sve vrste napajanja od 12V do 240V. Moderna serija hladnjaka ima brojne detalje i mogućnosti koji će ispuniti srca profesionalaca: 3-fazna zaštita baterije koja osigurava da je motor uvijek spreman za pokretanje, elektronički termostat s digitalnim očitanjem temperature čuva hranu i piće hladnima uz varijaciju temperature od +/- 1 stupnja, USB ulaz koji se može koristiti za punjenje malih uređaja, a kao dodatna opcija nudi se digitalni termometar sa očitanjem temperature na daljinu prikazujući pouzdane informacije o temperaturi u unutrašnjosti hladnjaka.
Imate u potpunosti slobodne ruke u izboru stupnja hlađenja svojih namirnica. Sa svojim 85-litarskim kapacitetom, dva odvojena pretinca za hlađenje/zamrzavanje (neovisni u hlađenju jedan od drugog) u temperaturnom rasponu od +10°C do -22°C, prijenosni kompresorski hladnjak CFX 95DZ postavlja nove granice. Odvojenim otvaranjem pretinaca ne dolazi do nepotrebnih gubitaka u vidu rashladnih performansi. Novost kod CFX 95DZ2 jest što se temperatura u pretincima može podesiti i pratiti u bilo kojem trenutku putem smartphone aplikacije.

Konfiguracija odvojene odjeljke samostalno kontrolira kao hladnjak ili zamrzivač
Bruto kapacitet 94,5 ukupno litara (54 / 40,5 litara odjeljaka)
Napon 12/24 volti DC i 100 - 240 volti AC
ulazna snaga
(AC 230 V) Pribl. 70 W (@ 230 V AC, + 3 ° C / -15 ° C interijera, 32 ° C okoline)
USB utičnica za punjenje 5 V / 500 mA klijenata
Potrošnja struje
(DC 12 V) Prosječna potrošnja struje x vremena trčanja. Prosjek 1,25 Ah / h (@ 12V, 5 ° C interijera - oba odjeljka, 32 ° C temperatura okoline)
Raspon temperature + 10 ° C do -22 ° C u oba odjeljka (Napomena: i) temperature ispod -18 ° C nisu preporučene ili je potrebno za normalnu upotrebu, ii) oba odjeljka može raditi na -18 ° C simulteneously na sobnoj temperaturi do 32 ° C)
Izolacija bez CFC-a PU pjena, znatna debljina na poklopcu, dnu i stranama.
Sustav je u potpunosti hermetičko Waeco ACV25DC kompresor, 2 x aluminijski rollbond isparivači s neovisnom upravljačkom elektronikom i prikazuje, 3 razine zaštite niskog napona, elektronski osigurač / automatske obrnutim zaštite polaritet, WiFi odašiljačem, dinamički ventilirane fin / cijevi kondenzatora
Materijal Poklopci: polipropilen, Kabinet: ABS i oslikana cink čelik, Ručka završava: Staklo ispunjen najlon, Ručka šipke: lakiranog čelika u prahu, Šarke: Od nehrđajućeg čelika, Svi vijci od nehrđajućeg čelika
Boja kućišta: tamno siva čelika sa svijetlo siva ABS baze i gornjem ovratnika, očni kapci: tamno siva
Težina 32kg
Dimenzije W 957 * x H472 x D530mm (* uključuje ručke)
Kvaliteta ima odvojiv i reverzibilne kapke, unutarnja svjetla s poklopcem alarm, USB priključak, 4 point M6 nutserts u bazi, WiFi omogućen, oprugom ručke. Kliknite ovdje za više mogućnosti.
Opseg isporuke hladnjaku i zamrzivaču s odvojenim pretincima i poklopcima, DC i AC spojnih kabela, tri izmjenjivi žičane košare
Jamstvo: 2 godine punog jamstva

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
28.01.2021. u 15:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2287 puta