Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ZELENI ČAJ SENCHA 250 g

ZELENI ČAJ SENCHA 250 g

Cijena
5,97 €
Šifra oglasa: 22083992

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Sencha je japanski zeleni čaj, koji je jedan od popularnijih i prepoznatljivih. Ima vrlo intenzivan okus sa dominantnom zelenom notom te je stoga osobito prikladan za one osobe koje uživaju u jačim okusima zelenog čaja. Sencha se bere u proljeće i ima veći sadržaj teina te također sadrži puno antioksidansa.

Posebnosti zelenog čaja Sencha:
Sencha znači u prijevodu "pod parom sušeni čaj". Ovaj čaj se pažljivo prije uvijanja i sušenja nježno suši pod parom. Lišće se formira u finu i krhku strukturu. Zadržava prirodnu boju, koja se preljeva u svijetlu maslinastu boju.

Priprema zelenog čaja Sencha:
Ako vaš zeleni čaj ima prejak, pregrub ili gorak okus, to znači da ste nešto krivo napravili u pripremi čaja. U pripremi zelenog čaja je važno kako dugo i na kojoj će se temperaturi vode preliti lišće čaja. Voda treba prokuhati, a zatim je ostavite da se ohladi na 70 do 80°C. Za šalicu od 2 dl stavite žličicu zelenog čaja i ostavite u vodi 2-4 minute da miruje. Lišće čaja može se ponovno preliti vodom i postupak se može ponoviti dok zeleni čaj ne izgubi okus. Zeleni čaj pijte bez dodataka.
Nema određenog vremena za ispijanje zelenog čaja, ali možete uživati istražujući različite okuse čaja koje nam nudi Sencha.

- mozete nas pronaci na trznici dolac polukat Zona kave dodite i uvjeriti se.
- mozete nas pronaci i na facebook Zona Kave.
Oglas objavljen
02.07.2017. u 11:35
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
255 puta