Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA
  • Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA
  • Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA
  • Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA
  • Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA

Gilera Runner dijelovi AKCIJA 600 KUNA

Cijena
79,63 €
Šifra oglasa: 4194001

Osnovne informacije

Lokacija
Krapinsko-zagorska, Donja Stubica, Donja Stubica
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

AKCIJA AKCIJA AKCIJA 600 KN SVE U KOMPLETU!
Čistim garažu i prodajem u kompletu razne rabljene dijelove za Gileru Runner 50 , 125VX i 200VXR od 2006. do 2016.g., novi model, uglavnom dijelovi sa slike(druga slika je simbolična da se vidi o kakvom modelu je riječ) i još pokoja sitnica koja nije na slici! Instalacija za 200Vxr, razne sajle i crijeva, elektropokretać anlaser 125 / 200VXR, regler, maska oko volana, plastika između vilica, bočna lijeva plastika siva i crna te podnica, pločevina zadnjeg kotača 200vxr, jedan retrovizor 50SP jedan 200sp., gripovi orginalni, (KM sat je prodan) kočnice pumpe i kliješta zadnja / prednja, jedan štap vilice 200VXR,razni prekidači i releji. Najbolje osobno preuzimanje kupca! Kompletne mašine, klip i cilindar, radilica i dijelova za pure jet kao što su dizne, injektori, pumpe i sl. više NEMAM!!! PRODAJEM SAMO SVE U KOMPLETU ZA SAMO 600,00 KN FIKSNO!!!

Moguča je i zamjena uz moju ili vašu doplatu za Kofer Givi , Kappa i sl. za motocikl sa pločom, poljoprivredne ili građevinske strojeve, alate i priključke, freza, motorna pila, flakserica, agregat za struju, pumpa za vodu. Automehaničarski alat Unior , Usag ili Hazet ( ključevi, izvlakači radapcieri, gedore, kliješta...), ručni električni alat Bosch , Metabo i dr. Neke kvalitetnije HI-Fi komponente ili linija, lcd tv ili tablet. Alu felge za Fiat ili VW, euro kuku za Opel Combo, Fiat Doblo ili neku sličnu da se može pripasati i druge dijelove za Opel Combo Corsa C od 02.-12.g. ili Fiat Doblo 10.-16.g., krovni nosači Golf 7... bolju optiku za zračnu pušku sa nosačima prednost Diana, Bullseye ili Red dot Walther, željezne cijevi 20x40, radijatori Lipovica Solar, krovni prozor Velux... Ponudite nešto, možda se dogovorimo! Moguča dostava do Zagreba uz prethodni dogovor

DA REZIMIRAM: PRODAJE SE OSTATAK DIJELOVA OD SKUTERA GILERA RUNNER NAJRAĐE SVE U KOMPLETU ZA SAMO 600,00 KN-a...NE ZANIMA ME POJEDINAČNA PRODAJA AL AKO STE OZBILJAN KUPAC MOŽDA SE DOGOVORIMO I ZA POJEDINAČNU PRODAJU...MOŽE ZAMJENA I RAZNE KOMBINACIJE! SLIKE NISU NAJNOVIJE TAKO DA NEKE STVARI SA SLIKA SU PRODANE!!!

OGLAS BUDE AKTIVAN DO PRODAJE!!!
Oglas objavljen
20.10.2019. u 21:46
Do isteka još
oglas istekao