Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BIO TECH nadmadrac s magnetima
  • BIO TECH nadmadrac s magnetima

BIO TECH nadmadrac s magnetima

Cijena
66,36 €
Šifra oglasa: 22443793

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Črnomerec, Sveti Duh
Stanje
novo

Opis oglasa

Prodajem nov i nekoristen BIO TECH nadmadrac s magnetima. Sadrzi 400 magneta. Dimenzije 160x200.

Magnetoterapijski podmetač za spavanje koji vrši regeneraciju cijelog organizma za vrijeme spavanja, smanjuje bolove u tijelu, odstranjuje kroničnu iscrpljenost i vitalizira unutrašnje organe. Također se koristi kod rehabilitacije i liječenja različitih ozljeda i bolesti.

Izuzetan je pomagač za sportaše jer smanjuje mogućnost sportskih ozljeda, a ujedno povećava fizičku izdržljivost i sposobnost povećavajući količinu kisika u stanicama tijela.
Magnetoterapijska pomagala uz pomoć terapijske vrijednosti keramičkih bio magneta poboljšavaju sve vitalne funkcije ljudskog organizma kroz prirodno poboljšanje cirkulacije i potencijala u svim stanicama tijela. Djelujući na prokrvljenost žlijezda s unutrašnjim lučenjem, uravnotežuju produkciju hormona i tjelesnih funkcija kao i samoiscjeljujući mehanizam našeg tijela. Dovode organizam u ravnotežu poboljšavajući kvalitetu sna i regeneraciju organizma unatoč svakodnevnom izlaganju stresu i modernom načinu života.

Moderna znanstvena istraživanja dokazuju višestruke koristi od terapije keremičkim bio magnetima kod oboljelih od zaraznih bolesti i kod različitih stanja na ljudskom organizmu kao i kod prevencije mnogih bolesti modernog doba.
Oglas objavljen
20.05.2020. u 09:40
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2496 puta