• ------AKCIJA AKCIA -------UREĐAJ ZA VJEŽBANJE - MOTOmed PICO
  • ------AKCIJA AKCIA -------UREĐAJ ZA VJEŽBANJE - MOTOmed PICO
  • ------AKCIJA AKCIA -------UREĐAJ ZA VJEŽBANJE - MOTOmed PICO
  • Nemoj propustiti priliku!

------AKCIJA AKCIA -------UREĐAJ ZA VJEŽBANJE - MOTOmed PICO

Cijena
159,27 €
Šifra oglasa: 7011175

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Dugave

Opis oglasa

UREĐAJ ZA VJEŽBANJE - MOTOmed PICO ---- RAZNI MODELI U PONUDI CIJENA OD 2000 KN ELEK. ILI MEH. ,POLOVNI ( U ODLIČNOM STANJU ) I NOVI

Multipla skleroza,Udar,Parkinsonova,Poprečni presjek,Spasticitet / ICP,Muscle bolesti,Traumatska ozljeda mozga,Bedrest,Rano mobilizacija,Hemodijaliza,Osteoartritis,Hipertenzija,Od dijabetesa tipa 2,Leg cirkulacija problemi,Bol u leđima,KOPB,Rak,Djeca
Seniori


Terapijski pristup MOTOmed vježbač je nježna i glatka kretanja nogama i rukama. Stavite MOTOmed kao aktivirajućeg, kinotherapeutic mjere, a ljudi s tjelesnim poteškoćama u kretanju. Sa svojim jedinstvenim softver pruža MOTOmed razigran način kretanja i može pomoći pacijentu da više tjelesne dobrobiti i osloboditi pomoći zdravstvenih djelatnika i.


Znanstveno zvuk

Razne studije su pokazale prednosti vježbanja terapije MOTOmed kao integriran u razdoblju terapije ili kod kuće, kao samostalno obavlja, takozvani "home-based" terapeutski mjera.


MOTOmed terapija priprema

Kao sastavni dio plana liječenja, MOTOmed razviti svoju punu djelotvornost i učinkovitost. Uz MOTOmed kretanje terapije uređaja, možete otpustiti svoje pacijente pripremiti za liječenje nježno i sigurno.


Pokret terapija i profilaksa

Redovita vježba je važan za tijelo i um. S MOTOmed čini pokret zabaviti, jer oni nisu osvaja. Pacijenti motora podržana u skladu s njihovim individualnim zahtjevima ili aktivne vježbe vlastitom snagom. Nadalje, tu je mogućnost da se presele na donje i gornje ekstremitete na motoru i kako bi se omogućilo pasivno popustiti. Softver također nudi motivacijske pokreta igre.


Dokazano tisuću puta

MOTOmed pokret terapija uređaj je dokazano u klinikama, rehabilitacijskim centrima, invalida objekata, terapijske prakse, skrb i domovima umirovljenika i tamo je postao sastavni dio terapije.

Poboljšana anti-Spasmensteuerung s integriranim reljefnim faze -> prvi put da je stvorio priliku za smanjenje grčeva pokreta trener

kontakt br. 091/7222-996
01/ 777 - 9507

Cijena : od 1200 kn >>>> ovisno o modelu

Posjetite naše ostale oglase i uvjerite se da smo jeftiniji od od ostalih po pitanju med. pomagala !!!!!

Karta

Objekti u blizini

KULINA POMAGALA

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
03.04.2024. u 07:28
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
5074 puta

KULINA POMAGALA

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska