Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Ulje za masažu međice u trudnoći 50 mL

Ulje za masažu međice u trudnoći 50 mL

Cijena
10,62 €
Šifra oglasa: 13887183

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Svaka žena priželjkuje prirodan porod bez rezanja međice. Stoga se preporuča opširna priprema za porod kao i pravovremena masaža međice, koja će istu omekšati i potaknuti njenu rastezljivost.
Weleda ulje za međicu sadrži blaga eterična ulja muškatne kadulje i ruže posebno pogodna za ovo osjetljivo područje. Ulje badema, pšeničnih klica i vitamin E povećavaju elastičnost tkiva, dok se masažom potiče cirkulacija u tkivu, pa tako i njegova mekoća.
Upute za korištenje: Najbolje je ulje redovito primijeniti 3-4 puta tjedno masažom u trajanju od 5-10 minuta, a od 34. tjedna trudnoće. Priprema se sastoji, prije svega na početku tretmana, od odlaska na WC i tople kupke (najviše na 37* stupnja) – preporučamo WELEDA ulja za kupanje s eteričnim uljima. Zauzmite ugodan, opuštajući položaj te s dovoljnom količinom WELEDA ulja za masažu međice masirajte područje međice polukružnim pokretima prstom. Prstom se (do otprilike visine 2. zgloba) polukružno nježno i ritmično trlja stjenka međice, koja svakom masažom već na sami dodir treba postati mekšom i elastičnijom. Masaža traje dok ne osjetite lagane trnce duž međice, a naposljetku izmasirajte i područje od međice do anusa. Ako vam zasmeta višak ulja možete isprati toplom vodom.

*proizvod nije korišten-samo izvaden iz ambalaže*

mail: sniffykamilica@gmail.com
Oglas objavljen
08.01.2016. u 14:38
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
808 puta