Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Medolight ZEST
  • Medolight ZEST
  • Medolight ZEST
  • Medolight ZEST
  • Medolight ZEST
  • Medolight ZEST

Medolight ZEST

Cijena
265,45 €
Šifra oglasa: 16101631

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Medolight uključuje inovativni oblik svjetlosne terapije, koja zahtjeva izlaganje svjetlu na udaljenosti od 0 - 5 mm. Svjetlo dopire do površinskog sloja kože bez deformacije. Izravan kontakt omogućava najučinkovitiju terapeutsku interakciju u područjima izloženim svjetlosti i cijelom organizmu.
Izumitelji medolight-a izabrali su najučinkovitiji raspon svjetlosti, s terapeutskog gledišta, a to su crvena i gotovo infracrvena. To omogućava najbolji terapeutski i profilaktički tretman. Medolight koristi prednosti najvažnijih ne-vizualnih korektivnih mehanizama, mehanizama koji nisu povezani s vidom. Fotoni svjetlosti prodiru u izložena tkiva, aktivirajući čitavu seriju biokemijskih procesa, koji ovise o svjetlosti. Ako se elektromagnetski receptori (akupunkturne točke) nađu u zoni izlaganja, oni se aktiviraju, a terapeutski učinci se šire drugim organima i sustavima. Pulsirajuće svjetlo omogućava prirodnije i ujednačeno djelovanje na organizam.
Niska frekvencija svjetlosti koju emitira medolight omogućava uspostavljanje elektromagnetske ravnoteže, interakcije te smanjenje boli. s druge strane, visoke frekvencije smanjuju oštru bol i djeluju protiv upala.

Prodajem novi uređaj, nekorišten, bez ikakvih oštećenja, ispravan i u odličnom stanju.
Moguć dogovor oko cijene.
Za više informacija ili slika, kontaktirajte nas na 0989664796 ili stela_kramaric@hotmail.com
Oglas objavljen
06.06.2016. u 11:52
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
536 puta