Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Antistres masaža !!

Antistres masaža !!

Cijena
18,58 €
Šifra oglasa: 18745807

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb

Opis oglasa

Antistresna masaža sa darovima prirode jedan je od najlakših načina postizanja očuvanja zdravlja, a primjenjuje se desetlječima. Ima snažno djelovanje na zdravlje i raspoloženje. Stres se u našem tijelu najčešće nakuplja u obliku napetosti koja je često uzrokovana dugotrajnim sjedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života.

Antistres masaža je spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mješavinom esencijalnih ulja. Ulja znatno reduciraju bol i uspješno otklanjaju nakupljenu napetost i toksine iz tijela pa time vraćaju vitalnost i životnu energiju.

Ova masaža izuzetno opušta, harmonizira energiju tijela i uspostavlja dobar protok cirkulacije i limfnog toka, potiče detoksikaciju, opušta mišiće, potiče probavu, a stimulirajući limfni sustav ubrzava izlučivanje otpadnih tvari. Preporuča se osobama koje su izložene stresu i žive brzim načinom života.

Masaža s pravom osvaja visoko mjesto u zdravstvu kao dopuna liječenju i očuvanja zdravlja. Topao ambijent, popratne inspirativne melodije i sama masaža imaju za cilj u kratkom vremenu dovesti tijelo u stanje potpune opuštenosti.

Udahnite život !

Masaža parcijalna, 20 min. 80, 00 kn
Masaža parcijalna, 30 min. 140, 00 kn
Masaža samo noge, 20 min. 80, 00 kn
Masaža cijelo tijelo, 60 min. 280, 00 kn
Oglas objavljen
13.12.2016. u 22:18
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2201 puta