Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI
  • SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI
  • SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI
  • SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI
  • SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI

SIJAMSKI MACIC- KRALJEVSKI

Cijena
132,72 €
Šifra oglasa: 11285716

Osnovne informacije

Lokacija
Sisačko-moslavačka

Opis oglasa

Prodajem cistokrvnog sijamskog macica-musko, starog dva mjeseca.
Macic je pravi kraljevski sijamac sa cvoricem na repu kakvog su imali prvi primjeri kraljevskih sijamaca jos iz 19. stoljeca.Navodno,princeza Sijama drzala je svoj nakit na repu svog kraljevskog sijamca,a kako je nakit padao s repa naredila je svom slugi da napravi cvoric kako prsteni ne bi padali.Dalje lengenda kaze da su se od tada u cast princezi Sijama macile samo sijamski macici sa kvrzicom.Dolaskom sijamske macke u Europu pod zeljom da se dobije neka nova karakteristika macke krizanjem su dobili ravan rep i tako se izgubila kvrzica. FIFe ne priznaje tu simpaticnu malu kvrzicu i takvi macici nisu priznati kao izlozbeni primjerci. Medjutim, imati sijamskog macica kao kucnog ljubimca i to sa kvrzicom na repu je privilega i samim time kraljevska cast ostala jos iz 19. stoljeca a znamo da je to i rijetki slucaj danasnjice.

Macic je socijaliziran i spreman za svoj novi dom.Ociscen je od unutarnjih i vanjskih parazita,naucen na obavljanje nuzde u pijesak. Roditelji macica su cjepljeni protiv macjih zaraznih bolesti tako da i macic ima steceni imunitet.

Cijena je 1000,00 kn.
Moguca dostava u sve zupanije uz naknadu za gorivo.
Na slikama su roditelji macica i macic od TRENUTNOG LEGLA koji se prodaje. Na slici je i repic sa kvrzicom. Na upit saljem video i ostale slike.



Oglas objavljen
09.09.2014. u 17:01
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3826 puta