Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BRITVA - SAM SEONG Artist Club Kamisori Shavette
  • BRITVA - SAM SEONG Artist Club Kamisori Shavette
  • BRITVA - SAM SEONG Artist Club Kamisori Shavette

BRITVA - SAM SEONG Artist Club Kamisori Shavette

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 14396949

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Na prodaju je fantastična kamisori šaveta Sam Seong. Napravljena je jako kvalitetno i krasi je stanovita masa. Jako brzo se uhvati ruka s njom i način držanja otvara vrata u svijet šaveta, jer se sve slično drže pri brijanju. Nenadmašna oštrina Feather AC lamica u ovoj šaveti posebno dolazi do izražaja jer lamica ulazi cijela i nema ni milimetar nosača da viri iza nje. Zahvaljujući ovakvoj konstrukciji, za ovu šavetu ne postoje nedostupne zone. Određenu prednost ima i pred klasičnim kamisorijem, jer je simetrična pa je pogodna za korištenje s obje ruke.

Šaveta je neviđen performer. Kvačica je rađena po uzoru na Feather Artist Club DX i napravljena je izvrsno. Drška je odlično izvedena. Lijepo leži u ruci bez imalo proklizavanja, a izvedba u luku jako pridonosi lakšem držanju u vidu fiksiranja šavete prstom ili dlanom. Isto tako, silikonsku navlaku je lako skinuti (ne pomiče se tijekom brijanja) i na taj način se dolazi do drugog kraja nosača, blizu kojeg je već izbušena rupa za slučaj da je želite ubaciti u dršku za britve i učiniti šavetu preklopnom. Hvatanje i promjene kuta su s ovim mačji kašalj. Nije prevelika pa se brijanje bez problema može obavljati u svim smjerovima.

Izmjena lamica se vrši spuštanjem kliznika prema dršci i ponovnim vraćam istoga čime se lamica fiksira u nosaču. Rastavlja se odvrtanjem malog ravnog vijka na glavi nosača, ali to nije potrebno prečesto raditi, jer praktički ništa ne ulazi u nosač kad je lamica u njemu.

Šaveta je kao nova, bez ikakvih oštećenja i ogrebotina.

SAM SEONG KAMISORI + 2 Feather AC Pro lamice + 2 Feather AC Super Pro lamice + kožna futrola + Arko Stick= 200 HRK!

Šaljem tiskom.

Mogućnost plaćanja:
1. Internet bankarstvo - dostava uključena u cijenu.
2. PayPal - dostavu u vrijednosti 15 HRK plaća kupac.

P.S. Da vam olakšam potragu, preko ebaya otkud je nabavljena cijena nove je 320 HRK i ne dobiju se nikakve lamice, futrola ni sapun.
Oglas objavljen
14.05.2015. u 19:28
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1361 puta