Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!
  • Izrada Dredova Zagreb!

Izrada Dredova Zagreb!

Cijena
132,72 €
Šifra oglasa: 744307

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Zagrebačka, Samobor - Okolica, Drežnik Podokićki

Opis oglasa

Profesionalna usluga izrade, nadogradnje i popravaka dredova sa preko 16 godina iskustva.

Konstantno nam pristizu pohvale za količinu truda i ljubavi unesenih u proces, a i brzopleti smo.. I samo u najboljem smislu te rijeci :)

U spletkama prvenstveno koristimo iglu za heklanje i češalj, znaci potpuno prirodnu metodu bez ikakvih kemikalija i voskova. Baratamo sa vise tehnika izrade tako da ne postoji vasa želja a da ju ne možemo zapetljati. U vecini slucajeva dredovi se petljaju tako da budu sto cvrsci, uredniji, dugotrajniji i da su vec "sazrijeli" cim nastanu, ali bez problema radimo i "natty", prirodne drede, malo neuredniju varijantu koja je i jeftinija i brze gotova.. Uglavnom, sigurni ste u nasim rukama.

Cijena izrade cijele glave se prosjecno vrti od 700 do 1000kn i podosta varira od slucaja do slucaja. Tako da cijena i vrijeme izrade ovise o duljini, gustoci i tipu kose te tvrdoci i urednosti dreda. Za jednu glavu treba prosjecno 8-10h. Moguce je napraviti i samo par komada.

Nudimo i ekstenzije za dredove tako da si mozete ustediti godine i godine pustanja kose te imati ocaravajuce i duge dredove u jednome danu! U ponudi su rucno radene ekstenzije od najkvalitetnije prirodne kose i sinteticke ekstenzije koji su jeftinija varijanta. Cijene za dred od 30ak cm duljine i 1cm debljine su 20-30kn/kom za prirodne i 10-20kn za sinteticke..

Izvodimo i popravke, sredivanje kompletnog korijena je oko 200kn a cijelih dredova od 300 nadalje.. Cijena naravno ovisi o kaosu na glavi i zeljenom redu..

Nalazimo se u prekrasnoj prirodi malo van Zagreba blizu mjesta Klinca Sela. Povezani smo sa ZETom i Samoborcekom sa Savskog mosta i HŽom sa glavnog kolodvora. Okruženi smo prekasnom šumom, poljanama i tišinom.. Uglavnom nudimo savršen omjer chilla i profesionalnosti, uživanja i kvalitete jer ipak, balans nam je sve.

Za sva pitanja i termine se možete javiti preko facebooka - https://web.facebook.com/profile.php?id=100011334620284, njuskala ili maila -vibuthi@live.com

Uz ovaj oglas na žalost stane samo 10 fotki tak da krenite na fejk ak se želite malo više vizualno nadražiti.. Sve fotke su naši radovi

Are you dready or knot??










dreadlock, dread, dred, dredovi, dreadlocks, dredovi hrvatska
Oglas objavljen
06.03.2018. u 11:17
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
34909 puta