Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

Privatni satovi KLAVIRA !!!!

Cijena
9,29 €
Šifra oglasa: 12837756

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka
Stanje
novo

Opis oglasa

Nastavnica sam klavira sa velikim iskustvom u radu s djecom i u grupnoj i u individualnoj nastavi, te s velikim iskustvom u davanju privatnih satova s dolaskom na Vašu adresu ili kod nas.

Organiziramo i završne koncerte uz nastup za sve polaznike (nije obavezan)

Naučiti možete svirati što god želite..
Program se bira individualno po vlastitom izboru ili našoj preporuci, ovisno o znanju, vještini i sklonostima polaznika.

Moguće je birati između tri programa:

1) KLASIČNI PROGRAM - PO UZORU NA PROGRAME GLAZBENIH ŠKOLA

2) MODERNI PROGRAM gdje se uči svirati sve: OD KLASIČNIH KOMPOZITORA DO POPULARNIH HITOVA MODERNE GLAZBE (hitovi stranih i domaćih izvođača, filmska glazba ili evergrini ).

3) MALA ŠKOLA KLAVIRA-glazbena radionica. Za početnike koji tek trebaju početi sa usvajanjem gradiva, učenje se provodi kroz isprobane igre i zabavne vježbe za usvajanje gradiva. Kroz ovaj program vaš će mališan uz igru i veselje zavoljeti klavir a način na koji će naučiti pristupati vježbanju, koristiti će mu za cijeli život. Individualan pristup svakom djetetu izuzetno je važan kako bi se uz veliku ljubav prema glazbi rodila i želja i motivacija za vježbanje i napredovanje. U ovom se programu garantirano postižu IZVRSNI REZULTATI a posebno se podiže i motivacija za djetetov uspjeh!

***************************************
ŠKOLA VJEŽBANJA KLAVIRA!
****************************************
Polaznici koji već pohađaju glazbene škole ili jednostavno žele naučiti bolje svirati trebaju NAUČITI KAKO VJEŽBATI!! Umjesto rečenice "VIŠE VJEŽBAJ" upotrijebite "OVAKO UVJEŽBAJ..."Često se događa da nadareno dijete odustane od vježbe samo zbog krivog pristupa radu i vježbi u samom početku. Vježba je 90% uspjeha a kako bi dijete naučilo vježbati redovito, prvo je bitno zainteresirati a zatim i naučiti KVALITETNO vježbati u manje vremena s više efekta. Upravo je to ono što će ih dalje tjerati na rad.


*************************************************************************CIJENE****************************************************************


70kn po satu za kontinuiranu nastavu (2 puta tjedno)
100kn za individualni sat po potrebi
******************************************

Za plačanje unaprijed 8 sati (20% POPUST)
-za dva puta tjedno umjesto 560 plačate 450kn
-za jednom tjedno umjesto 280 plačate 230kn


*******************************************
ZAGREB - ZAGREB ZAPAD - SAMOBOR
*******************************************
Oglas objavljen
27.08.2015. u 16:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
875 puta