Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03
  • KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03

KAMIN Caminetti Montegrappa CM P03

Cijena
1.924,48 €
Šifra oglasa: 13496598

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Stenjevec, Malešnica
Stanje
novo

Opis oglasa

Zašto Caminetti Montegrappa?

-najmoderniji kamini na tržištu, proizvod renomirane tvtke,
-vrlo visoka energetska učinkovitost rezultira puno manjom potrošnjom drva,
-izrađena od visoko kvalitetnih materijala, testiranih u službenim laboratorijima na europskoj razini (Nacionalni švedski istraživački institut "Institut SP" i "Institut Fraunhofer" u Njemačkoj) i nosi certifikat na europskoj razini: DIN, ART.15a B-VG, SP-ITAC, odobrenje Švicarskog zavoda za zaštitu od požara,
-atraktivne obloge u raznim bojama prilagodljive svakom ambijentu, na zahtjev kupca moguće je nakon određenog perioda promijeniti samo oblogu kamina kako bi se bolje prilagodio novouređenom prostoru,
-katalizator/raspršivač plamena element je unutrašnje obloge komore za sagorijevanje izrađen od keramike, a služi za regulaciju plamena, smanjenje protoka sagorenih plinova i nečistih ispuštanja. Zaštićen je patent tvrtke Caminetti Montegrappa i služi za smanjenje potrošnje, povećanje učinka uređaja i smanjenje onečišćenja.
-ložište kamina izrađeno je od posebnog vatrostalnog materijala koji podnosi najviše temperature, a tijekom sagorijevanja akumulira toplinu. Omogućava vrlo brzo postizanje visoke temperature komore za sagorijevanje nakon svakog punjenja zahvaljujući prethodno akumuliranoj toplini i sposoban je održavati još dugo nakon gašenja vatre.
-otvori na gornjem i bočnom dijelu vrata omogućuju protok zraka, koji osigurava konstantno čišćenje keramiziranog stakla.
-mogućnost dovoda toplog zraka u druge prostorije,
-istaknuta cijena je za model snage 10kW na koju je potrebno nadoplatiti jednu od 5 ponuđenih obloga,
-postoji još jedna opcija s obzirom na snagu (10,3kW) sa sistemom prisilne konvekcije, model za koji je istaknuta cijena (10kW) ima prirodnu konvekciju.
-dostava, servis i ugradnja kamina u najkraćem mogućem roku,
-2 godine garancije!!

... sve detalje i informacije potražite u našem showroom-u, putem telefona ili na www.maticon.hr . Showroom se nalazi u Španskom, ulica Nikole Pavića 22.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
26.11.2021. u 10:08
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1914 puta