Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m
  • Jedrilica 9m

Jedrilica 9m

Cijena
19.000 €
Šifra oglasa: 2246371

Osnovne informacije

Lokacija plovila
Zagrebačka
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem jedrilicu 9m, Van der Stadt od inoxa, građena po narudžbi u Austriji.Godina izgradnje 1984., hrvatska zastava, uredno registriran na ime. Jedrilica je odlično opremljena i spremna za plovidbu.

Oprema: motor Yanmar 2GM20 18ks sa aquadrivom – napravljen redoviti kompletan servis (ulja, filteri, cinkprotektori motora), 2 akumulatora po 100Ah, automatski punjač akumulatora, kaljužna pumpa, radio sa CD playerom i daljinskim, VHF radio stanica sa novom antenom, TV-plazma sa digitalnim prijamnikom, komplet instumenata Navman – fishfinder, dubinomjer, vjetrokaz sa prikazom brzine vjetra, navigacija, digitalni autopilot, električni winch (sa daljinskim upravljačem) sa 50m kalibriranog 8mm pocinčanog lanca, sidro + rezervno sidro, inox nosač/dizalica za bajbot, nosač za pomoćni motor, spremnik vode 200 litara od inoxa, rezervoar 90 lit. od inoxa, tenda, kompletna Lewmar jediličarska oprema, jedra odlična, prednji roll, upravljačka ploča vani i unutra sa automatskim osiguračima, električne instalacije 12 i 220V sa fidovom sklopkom i osiguračima po cijelom brodu sa utičnicama 220V i halognom rasvjetom, priključak struje sa kopna, velika kuhinja sa plinskim štednjakom i velikim frižiderom 90 litara sa ledenicom 12V, inox sudoper sa tekućom vodom, novi protočni WC, 8 prsluka za spašavanje, vanjski el. tuš, inox stepenice za more, …


Brod je vrhunski opremljen za duži obiteljski boravak na moru za 4 osobe, salon sa 2 ležaja, stolom, velikom kuhinjom, prednja kabina za dvije osobe, unutrašnjost je novo lakirana i novo kvalitetno tapecirana.

Brod je na vezu u gradskoj marini u Biogradu gdje može i ostati.
Oglas objavljen
25.05.2016. u 12:28
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
7895 puta