Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Apple iPhone SE 32GB, zlatno-rozi R-1 RAČUN cijena sa PDV-om

Apple iPhone SE 32GB, zlatno-rozi R-1 RAČUN cijena sa PDV-om

Cijena
380,65 €
Šifra oglasa: 23314177

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka
Stanje
novo

Opis oglasa

iPhone SE
Mali kao veliki.

Predstavljamo ti iPhone SE, najmoćniji 4-inčni telefon na svijetu. Da bismo ga stvorili, krenuli smo od omiljenog, iznimno uspješnog prethodnika i u potpunosti ga iznova osmislili, izvana i iznutra. A9 isti je napredni čip koji je korišten u iPhoneu 6s. 12-megapikselna kamera snima nevjerojatne fotografije i videozapise rezolucije 4K. A značajka Live Photos oživljava tvoje fotke. Ukratko, riječ je o malom, ali itekako velikom iPhoneu.

Predmet želje. Sada još poželjniji.
Klasičan dizajn doveden do savršenstva, to je iPhone SE. Izrađen je od fino pjeskarenog aluminija koji pod prstima podsjeća na saten, iznimno je lagan i kompaktan te savršeno leži u ruci. Na njegovom prekrasnom 4-inčnom1 Retina zaslonu svaki sadržaj je oštar i živopisan. A ukošeni, matirani rubovi te logotip od nehrđajućeg čelika boje kućišta zaokružuju ga u jednu prekrasnu cjelinu.

Najmoćniji 4-inčni telefon u povijesti.
U srcu iPhonea SE nalazi se čip koji pogoni i iPhone 6s — čip A9. Sa 64-bitnom arhitekturom u klasi stolnog računala, čip A9 odgovoran je za spektakularnu brzinu i odziv. A u kombinaciji s grafikom dostojnom igraće konzole sve tvoje omiljene aplikacije i igre rade i izgledaju brutalno. Sve u svemu, moćan čip za maksimalne performanse.

Superučinkoviti koprocesor M9 za obradu pokreta.
Koprocesor M9 integralni je dio čipa A9 povezan s brzinomjerom, kompasom i žiroskopom što mu omogućuje detaljno praćenje čitavog niza tjelesnih aktivnosti poput brojanja prijeđenih koraka ili mjerenja udaljenosti.

Jedina kamera koju ćeš ikad trebati.
Uz iSight kameru od 12 megapiksela tvoje će fotke biti oštre i prepune detalja kao da su snimljene iPhoneom 6s. A možeš snimati i 4K videozapise do 4 puta veće rezolucije od 1080p HD videozapisa pa ih montirati izravno na telefonu.

Veća sigurnost. Nadohvat prsta.
Touch ID čini otključavanje iPhonea SE jednostavnim i sigurnim. Naposlijetku, otisak prsta savršena je zaporka. Ne postoje dva jednaka i uvijek je s tobom.

Iznimno brzo bežično i Wi-Fi povezivanje.
Pregledavaj web, preuzimaj aplikacije i igre i streamaj videozapise putem 802.11ac Wi-Fi-ja i ultrabrze bežične veze.2 A uz Bluetooth tehnologiju možeš biti povezan s Apple Watchem, vanjskim zvučnicima i drugim uređajima.

Hardver i softver stvoreni jedno za drugo.
Zahvaljujući jednostavnom sučelju, zapanjujućim značajkama i izrazitoj sigurnosti, iOS 9 najnapredniji je mobilni operativni sustav i temelj iPhonea SE. Dizajniran je da prekrasno izgleda, ali i da još bolje radi pa oduševljava i pri obavljanju najjednostavnijih zadataka.

Aplikacija za sve aplikacije.
S preko milijun i pol aplikacija u App Storeu svoj iPhone možeš učiniti još više svojim.3 Bilo da pregledavaš po kategorijama ili tražiš nešto određeno, lako ćeš, s tek nekoliko dodira, otkriti i preuzeti nove aplikacije.
Oglas objavljen
19.10.2017. u 11:58
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
670 puta