Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Swanson High-Potency Triple Mushroom Stand. Complex, 60 cps, 197.00 kn

Swanson High-Potency Triple Mushroom Stand. Complex, 60 cps, 197.00 kn

Cijena
26,15 €
Šifra oglasa: 9542304

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik
Stanje
novo

Opis oglasa

Swanson Superior Herbs High-Potency Triple Mushroom Standardized Complex, 60 cps

super akcijska cijena: 219 kn - 10% popusta 197 kn

Jedna kapsula jednom do dva puta dnevno sa čašom vode.
Dvije kapsule Swanson Superior Herbs High-Potency Triple Mushroom Standardized Complex-a (cijena 189.00 kn) sadrži 400 mg ekstrakta gljive maitake (Grifolia frondosa), 400 mg ekstrakta gljive reishi (Ganoderma lucidum), 400 g ekstrakta gljive shiitake (Lentinula edodes)

Kombinacija tri ljekovite gljive sa izvanrednim blagotvornim svojstvima na ljudski organizam. Shiitake, maitake i reishi gljive sadrže visokovrijedne vitamine, aminokiseline i sastojke koje pomažu regulirati krvni tlak, pozitivno utječu na imunitet, koriste se u prevenciji mnogih bolesti, a potiču pravilne funkcije cijelog organizma.

-----------------

Swanson Health Products osnovao je 1969. godine Leland Swanson. Nakon što je obolio od artritisa, a liječnici mu nisu mnogo pomogli, Leland se okrenuo proučavanju zdravlja i dodataka prehrani. Osnivanjem Swanson Health Products, Leland je postavio temeljno pravilo tvrtke, a to je osiguravanje zadovoljstva klijenata pristupačnim cijenama i vrhunskom kvalitetom te se tog pravila tvrtka drži i danas. Svaki Swanson proizvod prolazi kontrolu kvalitete te se posebno označava. Od 2001. godine Swanson Health Products također djeluje u skladu s Good Manufacturing Practice (GMP) i time garantira najbolje kontrole i najvišu kvalitetu sirovine i gotovih proizvoda. Swanson Health Products proglašen je najboljom internet trgovinom u SAD-u temeljem istraživanja nezavisnog laboratorija za testiranje suplemenata Consumer Lab.
-----------------------------------------------------------------
Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa).

Link na naš webshop: https://planetzdravlja.com/shop/dodaci-prehrani/shiitake-maitake-i-reishi-gljive-u-kapsulama-swanson/

Trošak dostave
• za vrijednost narudžbe do 400kn dostava robe vrši se unutar 2-4 radna dana putem kurirske službe Hrvatske pošte, a cijena dostave je:
- za dostavu na adresu - 21,90kn
- za preuzimanje pošiljke u poštanskom uredu - 16,90kn
• za vrijednost narudžbe iznad 400kn dostava je BESPLATNA

Dodatne pogodnosti
• za vrijednost narudžbe Nutrimedica i Swanson proizvoda iznad 300kn cijena dostave je BESPLATNA

GLS ekspresna dostava na području Hrvatske
• za uslugu GLS brze kurirske dostave, isporuka se vrši unutar 1-2 radna dana, a cijena same dostave iznosi 27,90kn

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
23.02.2018. u 15:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1362 puta