Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BIOPROTEINSKI PRAH KONOPLJE 100% Nutrimedica, 400g
  • BIOPROTEINSKI PRAH KONOPLJE 100% Nutrimedica, 400g

BIOPROTEINSKI PRAH KONOPLJE 100% Nutrimedica, 400g

Cijena
7,83 €
Šifra oglasa: 10967910

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trešnjevka - Sjever, Trešnjevka

Opis oglasa

BIOPROTEINSKI PRAH KONOPLJE 400g
Nutrimedica
Redovna cijena: 59,90 kn


Proteine od konoplje koristimo kao proteinsku nadopunu prehrani. Vrlo su korisni kod oporavka mišića nakon treninga, za izgradnju mišićne mase, kod smanjivanja potrebe za šećerom, te nas drže sitima, a pritom na zdravi način gubimo i težinu.
Proteinski prah konoplje sadrži oko 50g proteina, 11g visokovrijednog ulja i oko 20 g probavnih vlakana i vrlo malo ugljikohidrata

Vrlo su poželjni u prehrani kod osoba, koje se bave sportom, bilo rekreativno ili profesionalno (fitness, bodybuilding, plivanje - vaterpolo, trčanje, tenis, rukomet...). Pogodni su za vegetarijance i vegane. A posebno ih vole oni koji žele smršavjeti.

Proteini iz sjemenki konoplje savršen su izvor proteina s obzirom na to da konoplja sadrži preko 50% kompletnog čistog proteina, a ne sadrži gluten.

Konopljini proteini sadrže protein EDESTIN (ukupno 65%), koji je gotovo identičan globulinu koji se nalazi u ljudskoj krvi. Edestin ima jedinstvenu sposobnost stimulacije proizvodnje antitijela, što znači da uzimanjem proteina iz konoplje jačamo kompletan imunološki sustav.

Proteini iz konoplje ne izazivaju alergije i održavaju blagu lužnatost organizma. Oni djeluju alkalno na tijelo, snižavajući opću kiselost organizma. Osim toga, upravo ta osobina konoplje je razlog zašto iza uzimanja proteina iz konoplje nitko nema efekt napuhavanja crijeva i neugodan zadah iz usta (česta posljedica uzimanja proteina drugog porijekla).

OVAJ PROIZVOD:
izvrstan za one koji žele smršavjeti na zdrav način
odličan za sportaše, profesionalce ili rekreativce
sadrži protein EDESTIN kojim se jača se kompletan imunološki sustav
pogodno za vegetarijance i vegane
ne sadrži gluten

O proteinu ind. konoplje:
Konopljin protein vrijedan je izvor proteina, sadrži 9 esencijalnih aminokiselina. Doza je 30 g proteina (15g proteina po serviranju), a od toga su 4,5 g esencijalne aminokiseline, te 2,75 g esencijalnih masnih kiselina u savrsenom 3:1 preporučenom omjeru (omega 6 : omega 3). Visok sadržaj neizmjerno bitne GLA i visok sadrzaj ALA.



Kontakt: 095/ 8527 605 Dostava ZG, besplatna poštarina po dogovoru za veće količine
sve novo, neotvarano, sa dugim rokom trajanja, takoder pogledajte i moje druge oglase, sve druge info na mail ili mob.....

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
17.10.2017. u 10:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3326 puta