• TECHNI ICE 6 kom
  • TECHNI ICE 6 kom
  • Nemoj propustiti priliku!

TECHNI ICE 6 kom

Cijena
39 €
Šifra oglasa: 41192079

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Umorni ste od ljepljive, neuredne i mokre bljuzgavice nakon topljenja leda?

Za višekratnu upotrebu.

Od ravne daske do najboljeg suhog leda na svijetu.
Samo Dodaj vodu!

Jedan je namijenjen za otprilike 7 litara volumena prijenosnog hladnjaka.

Idealan kao hladno-topli oblog.

Trebate hladan ali topao oblog? Techni Ice, inovativni proizvod dostupan u listovima debljine papira, hidratacija omogućuje polimeru u vrećici da ispuni praznine u ćelijama, a zatim omogućuje Techni Iceu da se zamrzne ili zagrije. torbu prema vašim potrebama.

Sa sjedištem u Australiji, Techni Ice postao je veliki HIT među ribolovcima, planinarima i svim ljubiteljima prirode.

Techni Ice HDR napravljen je od 4 sloja tanke plastike. Vanjski slojevi izrađeni su od vrlo izdržljivih plastičnih komponenti otpornih na habanje, dok su unutarnji slojevi izrađeni od komponenti otpornih na habanje, uključujući polimer. Vrećica je također probušena jer unutarnji sloj drži smrznuti polimer.

Hidratacija:

Iako novi, Techni Ices dostupni su u tanjim listićima koji zahtijevaju hidrataciju prije zamrzavanja i zagrijavanja. Kako biste aktivirali stanice, jednostavno napunite posudu čistom, ali toplom vodom; hladna voda će djelovati jednako dobro kao i topla, ali topla je najbolja prema prijašnjem iskustvu. Uronite tijesto u toplu vodu oko 90 sekundi dok ga mijesite i masirate dok se svi mjehurići zraka ne otope. Proces hidratacije će započeti i stanice će nabubriti i biti spremne za hlađenje/grijanje proizvoda.

Održavanje:

Techni Ices se u potpunosti mogu prati i ništa nije trajno pričvršćeno za vanjsku plastiku. Lako ga očistite od prljavštine, mrlja od hrane, mirisa ribe i ostataka. U većini slučajeva dovoljno je brzo ispiranje vrtnim crijevom ako ih želite vratiti u zamrzivač svog supruga, zatim ih spužvom operite u kuhinjskom sudoperu i temeljito osušite.

Skladištenje:

Kada se ne koristi, Techni Ice se može čuvati na sobnoj temperaturi, ali u zamrzivaču. Preporučamo da ih, ako ih imate u kuhinjskom ormariću, stavite u plastičnu vrećicu i ostavite otvorene. Ako trebate ledene ploče Techni Ice, provjerite ih, ali morate ih navlažiti prije hlađenja ili grijanja.

HDR suhi led za višekratnu upotrebu tvrtke Techniica sadrži patentirani polimer za hranu koji je odobrila FDA. Od ravne ploče do najboljeg suhog leda na svijetu, samo dodajte vodu! Svaka Techniica HDR ploča sa suhim ledom sastoji se od 24 četveroslojne ćelije (tj. 2 unutarnje tekstilne ploče koje sadrže polimer za hlađenje i 2 druge plastične ploče visoke gustoće), što proizvod čini potpuno perivim. ➤ Techniica višekratne ploče suhog leda mogu se izrezati na željenu veličinu. Odobrene tehnike suhog leda za višekratnu upotrebu ➤ za višekratnu upotrebu, smrznute na bilo kojoj temperaturi, do minus 190°. Savjet za učinkovitost: Za najbolju učinkovitost preporučujemo korištenje jednog lista po volumenu hladnjaka od 7 litara.

Karta

Objekti u blizini

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
29.04.2024. u 13:29
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
141 puta

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia