• TECHNI ICE  12 kom
  • TECHNI ICE  12 kom
  • TECHNI ICE  12 kom
  • Nemoj propustiti priliku!

TECHNI ICE 12 kom

Cijena
78 €
Šifra oglasa: 41192049

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

Umorni ste od ljepljive, neuredne i mokre bljuzgavice nakon topljenja leda?

Za višekratnu upotrebu.

Od ravne daske do najboljeg suhog leda na svijetu.
Samo Dodaj vodu!

Jedan je namijenjen za otprilike 7 litara volumena prijenosnog hladnjaka.

Idealan kao hladno-topli oblog.

Trebate li hladni ili topli oblog? Techni Ice, inovativni proizvod koji dolazi u listovima debljine običnog papira, soak-hydrate omogućuje polimerima u vrećici da ispune praznine u ćelijama, a zatim vam omogućuje zamrzavanje ili zagrijavanje Techni Icea. torbu prema vašim potrebama.

Dizajniran u Australiji, Techni Ice postao je veliki HIT među ribolovcima, planinarima i svim ljubiteljima prirode.

Techni Ice HDR napravljen je od 4 sloja tanke plastike. Dva vanjska sloja izrađena su od vrlo izdržljive plastične komponente otporne na habanje, dok su unutarnji slojevi izrađeni od komponente otporne na probijanje s polimerom između njih. Čak i ako je vrećica probušena, unutarnji sloj će zadržati smrznuti polimer.

Hidratacija:

Iako novi, Techni Ices dostupni su u tanjim listićima koji zahtijevaju hidrataciju prije zamrzavanja ili zagrijavanja. Kako biste aktivirali stanice, jednostavno napunite kantu ili sudoper toplom vodom; hladna voda će djelovati jednako dobro kao i topla, ali topla je najbolja prema prijašnjem iskustvu. Uronite plahtu u toplu vodu na oko 90 sekundi dok je savijate i masirate dok svi mjehurići zraka ne izađu. Proces hidratacije će započeti i stanice će nabubriti i biti spremne za hlađenje/grijanje proizvoda.

Održavanje:

Techni Ices se u potpunosti mogu prati i ništa se trajno ne lijepi za vanjsku plastiku. Lako ga očistite od prljavštine, mrlja od hrane, mirisa ribe i ostataka. Većinom je brzo ispiranje vrtnim crijevom dovoljno brzo, ali ako ih želite vratiti u zamrzivač svoje žene, operite ih u kuhinjskom sudoperu spužvom i zatim ih temeljito osušite.

Skladištenje:

Kada se ne koristi, Techni Ice se može čuvati na sobnoj temperaturi ili u zamrzivaču. Preporučamo da ih, ako ih imate u kuhinjskom ormariću, stavite u plastičnu vrećicu i ostavite otvorene. Kada trebate ledene ploče Techni Ice, provjerite trebaju li se navlažiti prije hlađenja ili zagrijavanja.

Techniiceovi HDR paketi suhog leda za višekratnu upotrebu sadrže patentirani polimer za hranu koji je odobrila FDA. Od ravne ploče do najboljeg suhog leda na svijetu, samo dodajte vodu! Svaka Techniice HDR ploča sa suhim ledom sastoji se od 24 četveroslojne ćelije (tj. 2 unutarnje tekstilne ploče koje sadrže polimer za hlađenje i 2 druge plastične ploče visoke gustoće), što proizvod čini potpuno perivim. ➤ Techniica višekratne ploče suhog leda mogu se izrezati na željenu veličinu. Odobrene tehnike suhog leda za višekratnu upotrebu ➤ Zamrznite za višekratnu upotrebu na bilo kojoj temperaturi, do minus 190°. Savjet za učinkovitost: Za najbolju učinkovitost preporučujemo korištenje jedne ploče po kapacitetu ledenice od 7 litara.

Karta

Objekti u blizini

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
29.04.2024. u 13:29
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
125 puta

Tehnični Navtični Karavaning Center JAANIT

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia