Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Gume Nexen 215/45/18 NFERA RU1 93W ljetna 6+kom Montaza Zagreb,Dostava

Gume Nexen 215/45/18 NFERA RU1 93W ljetna 6+kom Montaza Zagreb,Dostava

Cijena po komadu
94,90 €
Šifra oglasa: 17355760

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Širina (mm)
215
Omjer visine i širine
45
Promjer (col)
18
Proizvođač
Nexen
Vrsta gume
ljetna
Stanje
novo
Komplet
samo guma
Količina
6+

Opis oglasa

www.UljaDirekt.com - Montaza u Garden Mallu Zagreb ili besplatna dostava u cijeloj HR

Isporuka: 3-7 dana

Nexen - Prva Ugradnja Hundai, Mitsubish, VW,Skoda, Chrysler, Foar, Saab, Kia

Cijene mogu varirati. Sluzbene cijene na: www.UljaDirekt.com

Poslovnica Garden Mall ( -1 parking garaže )
Rudolfa Kolaka 14, Zagreb

Radno Vrijeme:
Svaki dan!
Pon- Ned: 9:00 do 21:00

Preko 6000 guma u ponudi svih proizvođača i dimenzija

www.UljaDirekt.com

NEXEN
Osnovana 1942. godine kao Heung-A Tire Company, Nexen Tire Co. ponosno služi industriji guma protekle 72 godine.
1956. godine su prvi u Koreji, započeli s proizvodnjom auto guma.
Od 1985. godine postrojenja u Yangsanu orijentirana su proizvodnji radijalnih guma. 6 godina kasnije, u suradnji s OHTSU Tire & Rubber u Japanu, izoštrili su razvoj i proizvodne sposobnosti.
Sa željom da usmjerenost ka kvaliteti i tehnološkom razvoju učine još prepoznatljivijom, 2000. godine mijenjaju ime iz Woosung Tire u NEXEN TIRE CORPORATION.
NEXEN je kombinacija dvije „budućnosti okrenute“ riječi: sljedeće ( next ) i stoljeće ( century ).
Da bi bili u mogućnosti zadovoljiti tržišnu potražnju za Nexen gumama, 2006. godine otvaraju dodatni proizvodni pogon u Qingdao-u, Kina.
Izvanredna prihvaćenost kod kupaca, širenje na američko, australsko i europsko tržište, te slijedom toga i ubrzani porast prodaje, uvjetovali su 2012. godine otvaranje i treće tvornice, ovaj put u Changnyeong-u, Koreja, a koja po svojoj modernoj proizvodnoj tehnologiji pripada samom svjetskom vrhu, kako u proizvodnji guma tako i u industriji uopće.
Nexenova neupitna težnja ka izvrsnosti vodi u smjeru pozicioniranja kompanije kao jednog od najvećih i najkvalitetnijih svjetskih proizvođača auto guma.
Izvrsne performanse guma na mokroj i suhoj podlozi pružaju vozaču osjećaj sigurnosti pa je u tom slučaju i zadovoljstvo automobilom izraženo.
NEXEN je stoga i odabran od strane vodećih proizvođača automobila kao što su Volkswagen, Hyundai, Kia, Renault, Škoda, Chevrolet, Fiat, Seat, Mitsubishi,Chrysler... kao guma prve ugradnje.
Nexenovi inovativni načini doveli su do proizvodnje prve V-oblikovane korejske gume, patentirane nano tehnologije te nagrađene Green Hive koncipirane gume.
Nexen je posvećen kontinuiranom istraživanju i razvoju budućih tehnologija guma koristeći najnapredniju tehnološku opremu kako bi se osigurala vrijednost i učinkovitost u kombinaciji s ekološki prihvatljivim pristupom.
Nexenova automatizirana proizvodna oprema je najbolja i najnaprednija u industriji pa kao plod takve učinkovitosti kombinirane sa superiornom tehnologijom dobivamo vrhunski proizvod neupitne kvalitete i karakteristika.
Potvrda ovoj tvrdnji je sedamdesetogodišnji rekord u izvrsnosti.
Inovacije čine NEXEN prvom tvornicom guma koja je dobila vrhunske svjetske nagrade za dizajn: IDEA (2014), G-Mark (2013), Dot Design (2012) i IF Design (2011).
Nexen je zasjenio 2000 prijava za nagradu IDEA 2014. godine sa svojim Green Hive konceptom guma sa zamjenjivim blokom profila.
Suci su je nazvali „gumom koja mijenja igru“.
Stalno napredujući, Nexen je odlučan u isporuci proizvoda koji donose iznimne performanse i dizajn.
03.12.2013.
NEXEN TIRE je izabran kao službeni dobavljač guma prve ugradnje za Volkswagen Group ( Njemačka ), jednog od najvećih proizvođača automobila u Europi a model na koji će se guma od siječnja 2014. godine ugrađivati je Volkswagenov najprodavaniji model, Polo.
NEXEN N'blue HD će po tom sporazumu voziti gotovo svim cestama Europe.

N'blue HD je izdržljiva "eco-friendly" guma s izvrsnim svojstvima upravljanja koja uživa sve veću popularnost na globalnim tržištima, uključujući Europu, zahvaljujući vrhunskim performansama u podizanju učinkovitosti goriva te izvrsnom stabilnošću na mokrom kolniku.
U rujnu prošle godine, Auto Express, jedan od najvećih auto magazina u Velikoj Britaniji, nagrađuje Nexen N'blue HD najvišom ocjenom za stabilnost na mokrom kolniku i aquaplaning, smještajući je na treće mjesto među top osam svjetskih proizvoda.
Osim nedavnog ugovora s Volkswagenom, NEXEN TIRE je osvojio ugovore o prvoj ugradnji guma sa više renomiranih proizvođača automobila među kojima su i Mitsubishi ( Japan ), Fiat
( Italija ) i Chrysler ( SAD ).
19.12.2013.
Škoda Octavia najprodavaniji uvozni automobil u Njemačkoj, te Rapid, Škodin strateški model će od sljedeće godine biti opremljeni NEXEN gumama. Škoda je, kao što je poznato, vodeći Češki proizvođač automobila i dio je Volkswagen grupe. Modeli Octavia i Rapid proizvedeni u pogonu Mlada Boleslav u Češkoj i namijenjeni Europskom tržištu bit će opremljeni Nexen N'blue HD gumom.
N'blue HD je izdržljiva "eco-friendly" guma s izvrsnim svojstvima upravljanja koja uživa sve veću popularnost na globalnim tržištima, uključujući Europu, zahvaljujući vrhunskim performansama u podizanju učinkovitosti goriva te izvrsnom stabilnošću na mokrom kolniku.
24.12.2003.
NEXEN TIRE potpisao je sponzorski ugovor s Vfl Wolfsburgom, njemačkim profesionalnim nogometnim klubom. Osnovan u Wolfsburgu, Niedersachsen 1945. godine, VFL Wolfsburg je profesionalni nogometni klub što se natječe u Bundesligi, najvišem razredu njemačkog nogometa. VFL Wolfsburg je Bundesligu osvojio jednom u svojoj povijesti, u sezoni 2008-09. Upravo potpisani sponzorski ugovor omogućit će NEXEN-u, kao službenom sponzoru, izloženost kroz 240 metara duge LED oglasne ploče unutar Volkswagen arene, službenog Wolfsburgovog stadiona.
27.01.2014.
NEXEN TIRE je objavio da će 2015. godine opskrbljivati Chrysler gumama prve ugradnje, i to za njihov model All New 200, kao što je bio slučaj i sa prethodnikom ovog modela, Chryslerom 200. Novi Chrysler će se početi proizvoditi u ožujku ove godine, u tvornici Sterling Heights, i bit će opremljen Nexenovim modelom CP671 u rasponu od 17 do 19 inča.
18.02.2014.
NEXEN TIRE je objavio da su modeli N'blue Eco, N9000 i N'Priz SH9J, u kategoriji prijevozničkog dizajna osvojili prestižnu nagradu Good Design Awards. Good Design Awards je nagrada što se jednom godišnje dodjeljuje od strane The Chicago Museum of Architecture and Design (Illinois), u suradnji s Europskim centrom za arhitekturu, umjetnost, dizajn i urbane studije. 1950. godine kreirano natjecanje važi za jednu od najprestižnijih i vrlo priznatih nagrada za dizajn kroz sveobuhvatnu procjenu u smislu estetike, inovacije, nove tehnologije, oblika, sastava, koncepta, materijala, funkcionalnosti, korisnosti, energetske učinkovitosti i zaštite okoliša. U kategoriji prijevoza, najveći svjetski proizvođači automobila kao što su BMW, Mercedes Benz, Audi i Hyundai / Kia su osvojili ovogodišnju nagradu a NEXEN se istakao kao jedini Korejski proizvođač guma što je osvojio glavnu nagradu.
Oglas objavljen
29.11.2015. u 02:31
Do isteka još
oglas istekao