• SOLARNI - SUNČAN SUSTAV KOLEKTOR 18 CEVNI VAKUM Z INOX BOJLERJEM 175 L
  • Nemoj propustiti priliku!

SOLARNI - SUNČAN SUSTAV KOLEKTOR 18 CEVNI VAKUM Z INOX BOJLERJEM 175 L

Cijena
1.167,96 €
Šifra oglasa: 33255020

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija
Stanje
novo

Opis oglasa

!!! NEVJEROVATNA PONUDA PRIJE SEZONE !!!

!!! POTPUNI SUNČANI SUSTAV ZA GRIJANJE VODE !!!


TEHNIČKA SUSTAVA:
- KOLEKTOR sa 18 vakuumskih cijevi, promjera 58 mm,
- INOX kotao - 175 L,
- svi pridruženi ALU nosači i INOX vijci.

[OPIS]
Najnovija tehnologija pruža više od 40% bolju učinkovitost od ravnih pločastih kolektora.
Prednost vakuumskih cijevi je što primaju takozvanu DIFUZIRANU energiju čak i po oblačnom vremenu! Naravno, ta je energija u oblačnom vremenu manja od izravnog sunčevog zračenja, ali nije zanemarivo da se čak i u oblačnom vremenu voda zagrije do 45-50 Celzijevih stupnjeva! Ta se toplina akumulira u kotlu od nehrđajućeg čelika postavljenom vodoravno iznad, kroz koji se provodi 15-metarski izmjenjivač bakra. Sam sustav, vakuumska crijeva i bojler su niskotlačni sustav, odnosno 0 bara !! Na najvišoj točki je doslovno otvoren !! Voda postiže veliko širenje zagrijavanjem pa nam ne trebaju ekspanzijske posude i sigurnosni ventili. Čak i ako voda zakuha, nema straha. Zbog toga je ovaj sustav izuzetno siguran i nema opasnosti od bilo kakvih deformacija ili. šteta na samom sustavu! Tlak je samo u unutarnjem izmjenjivaču bakra, koji prolazi kroz kotao. Stvar je vrlo jednostavna i izuzetno učinkovita!
Jednostavno priključite opskrbu hladnom vodom na izmjenjivač topline iz kućanske vodoopskrbne mreže koja je naravno pod pritiskom. Priključak je spojen na mrežu potrošne tople vode i na svim toplinskim baterijama već imate neograničenu količinu tople vode! Ovdje, na izlazu tople vode, preporuča se spojiti trosmjerni termostatski miješajući ventil za ručno podešavanje temperature vode.
Posebno prikladno u slučaju korištenja tople vode za perilice rublja i perilice posuđa, gdje se ne preporučuje previsoka temperatura vode na ulazu!
Sustav u principu podnosi ekstremno niske temperature, negdje do -18 st.C.
PROVJERENO!

Čak i ako je loše vrijeme, tijekom dana u kotlu se nakuplja puno topline kako bi sustav preko noći ostao na niskim temperaturama! Za svaki slučaj u sustav se može ugraditi električni grijač snage 1,5 KW, koji se može uključiti u stvarno kritičnim situacijama, bilo ručno ili putem postavljenog termostata, a sustav može biti zaštićen od oštećenja zbog niskih temperatura!
Sustav se može postaviti na bilo koju ravnu površinu poput terase, balkona ili travnjaka, glavno je samo postavljanje na jug, na sunce! Međutim, sustav se također može postaviti na sve neravne površine poput krovova, raznih nadstrešnica itd.
Set već uključuje sve povezane ALU nosače i INOX vijke ...


!!! Na vaš zahtjev možemo prilagoditi komplet prema vašim potrebama !!!

Nakon što nam se putem e-maila ili telefona obratite s upitom za proizvode iz naše ponude, na Vaš e-mail, dostavit ćemo Vam neobvezujuću ponudu.
Izražene cijene su informativnog karaktera a za točne cijene kao i za cijene ostalih proizvoda iz naše ponude obratite nam se putem telefona ili e-maila s povjerenjem.

U toj cjenoj uključeni je 22% PDV. (ddv)

Ne propustite druge predmete za dobivanje i skladištenje energije (solarni sustavi, generatori, spremnici, izolacijske fasade, ....)

POZVANI STE POGLEDATI MOJE OSTALE OGLASE!

[KONTAKT]
Sve informacije, pitanja i ponude:
- na e-adresu: fordsolar@gmail.com
- telefonom: +386 31 628 666

Web trgovina prodavača

Karta

FORDSOLAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia
Oglas objavljen
16.12.2022. u 16:06
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1352 puta

FORDSOLAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Slovenia