Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -
  • PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -

PROZORI DRVO / ALUMINIJ RAL BOJANO - NOVA ZERO LINIJA - home look -

Cijena
132,59 €
Šifra oglasa: 19671877

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Predstavljamo novu liniju drvenih prozora u drvo-aluminij kombinaciju.
Obavljene linija drvenih profila sa skrivenim šarkama iznutra i naselili linija aluminijskih maske izvana donosi svježe i atraktivan izgled.

Ponuda - PROZORA, PANORAMSKIH STIJENA, ROLETA, GRILJA, ŠKURA I ULAZNIH VRATA VRHUNSKE KVALITETE!!!
Drvo
Naš fokus je bio od samog početka, kvalitetne proizvode za najzahtjevnije kupce u zemlji i inozemstvu. Kako bi vam pružiti kvalitetne, pouzdane i trajne proizvode, stvarajući svoj Drvena stolarija od prvoklasnih i kvalitetnih materijala, kao što su:

Jela, ariš, hrast ili merantijevi prozorski profili (vezan blokira) konačna debljina 68, 78 i 92 mm. Izrađen od vrhunske drvo se suši na 8-10% vlage, a zatim ljepljene u tri kvalitetnim vodootpornim ljepilom bez dužina, debljina profila 92 se lijepi četveroslojno.

Drveni / aluminijski prozori
Naši proizvodi u skladu sa svim europskim standardima, ima moderan dizajn i radio sa najkvalitetnijih materijala koji osiguravaju trajnost i jeftino održavanje. Širok raspon toplinsku i zvučnu izolaciju omogućuje uštedu energije i zaštitu od buke.

Klasična debljina prozora 68 pogodne su za ugradnju u uobičajenim nepretenciozan objekata također mogu novogradnje. Staklo je dvostruko slojevito staklo, već i sa trostrukim slojem stakla sa vrijednošću do Ug = 0,7 W / m2K.

Različitim ostvarenjima odkapnikov aluminij i posebni aluminijski čuvari štite najviše izložene donje dijelove prozora od kiše i produžiti vijek trajanja vašeg prozora.

Elegantan debljina prozora od 78 imaju bolje izolacije, jer ovaj profil omogućuje instalaciju od tri sloja deblje staklo do Ug = 0,6 W / m2K. Pogodni su i za ugradnju u nizkoenerrgijske kuće.

Odabirom takve prozore također može biti kandidat za financiranje pozivu Eko fonda. Uz ovu vrstu prozora možete odabrati za dodatni treći pečat i pridružio letve koje imaju izgled okvira.

Prestižna debljina prozor 92 ekstremno visoke toplinske zaštite. Zbog iznimne debljine profila omogućuju ugradnju najdeblji staklene opeke vrijednosti Ug = 0,5 W / m2K.

Suživot Ljepota prirodnih materijala i neograničeno izdržljivosti naprezanja povezan ostakljenje blok i dodao treći pečat.

Prozori svih profila mogu se proizvesti i u kombinacije drvenog i aluminija.

Prozori su također na vanjskoj sasvim zatvorena aluminijskim premazom na unutrašnjoj strani drvenih ostataka, koji još uvijek daje osjećaj topline, može pružiti samo drvo.
Aluminijske jastučići / maske može biti oslikana na bilo koji RAL boja, imitacija drva ili metalik boje, za savršen izgled objekta, ali i nude vanjske aluminijske klupice u istoj boji.
NOVO
Predstavljamo novu liniju drvenih prozora u drvo-aluminij kombinaciju.
Obavljene linija drvenih profila sa skrivenim šarkama iznutra i naselili linija aluminijskih maske izvana donosi svježi i atraktivan izgled.

Panoramski stijene
Moderna tehnologija gradnje i materijali dopuštaju veću udobnost vašeg boravka. Za proizvodimo panoramski zidove većih dimenzija, koje se odlikuju velikom površinom i jednostavnost upravljanja.
Pomične klizne stijene pružaju izvrsno brtvljenje velike površine i lako upravljanje.
Podizne klizne stijene, zadovoljit će i najzahtjevnije klijente. Čvrsta gradnja, velike staklene površine, razne izvedbe, jednostavan i lagan rad futuristički trendove.
Sve panoramske stijene mogu biti obučene u aluminiju.

Rolete
Prozori, francuski vrata i zidovi su opremljeni kvalitetnim rolete, koje su dostupne u različitim verzijama: Ekskluzivno prednji okvir, iznad prozora, skrivenim i vidljivim. Kapci su dostupni u različitim bojama, izrađene od aluminija ili PVC materijala.

Nudimo rolete plastične i aluminijske verzije.

Naše grilje se razlikuju:
odlična toplinska i zvučna izolacija,
prozori i grilje su potpuno usklađeni jedni s drugima,
pogodan za sve vrste prozora i balkonskih vrata,
sva sjenila imaju mogućnost upravljanja elektromotor i daljinski upravljač. U kombinaciji s roletama ili samostalno Mi također pružaju mreže protiv komaraca i rolete.
šalukatre
Prozori, francuski vrata, sklopivi i panoramski zidovi mogu biti opremljeni s griljama. Proizvodimo jedno krilo, sklopivi, sklopivi ili klizna vrata napravio sa nadjevima, lamelama, punih i čvrstih roleta. Kapci su priključeni na okvir prozora kvalitete Maco hardvera, koji je dostupan u tri različite boje.

Kapci imaju mogućnost montaže na okvir prozora ili vanjskog ruba fasade ili. kamena.
Kad su klizna škure mogu birati između dvije pjesme Priznata proizvođača GEZE ili Hawa.

Vrata
Moderna softver povezan s CNC stroj omogućava nam da proizvodimo ulazna vrata svih veličina i oblika. Ograničavanje i dopustiti 5 - točka zaključavanje, zglobovi omogućuju trodimenzionalni nadzor. Omogući instalaciju električnih brava i raznih dodataka za otključavanje - zaključavanje; kodove, otisci prstiju i razne kuke ručke, metalne mreže i slično.

IZRADA PO MJERI, DOSTAVA I MONTAŽA.
Oglas objavljen
21.02.2020. u 10:39
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4945 puta