Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Hrčki sirijski i ruski, bebe raznih boja
  • Hrčki sirijski i ruski, bebe raznih boja
  • Hrčki sirijski i ruski, bebe raznih boja
  • Hrčki sirijski i ruski, bebe raznih boja

Hrčki sirijski i ruski, bebe raznih boja

Cijena
2,65 €
Šifra oglasa: 4985599

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Sirijske hrčke stare 5 tj. žutobijele,smeđebijele i crnobijele (25kn), prodajem u dobre ruke. Slika je simbolična (da vidite kakve su boje ovi dvobojni).
Ruski su boja bijeli i standard (sivosmeđi, 20kn), stari su 4 tjedna (2. i 3.slika).
Uz hrčka kod nas možete kupiti i naše ručno rađene drvene kućice i penjalice, kao i mekano sijeno i sitno rezanu zobenu slamu od koje će vaš ljubimac sagraditi svoje udobno gnijezdo od prirodnog materijala.

Uzgoj je registriran pri Ministarstvu (uzgajivačnica "Glodavac").
Tel.092/2988-085.

Hrčak kao ljubimac:
Sirijski hrčci su samci i drže se isključivo pojedinačno, a nešto pitomiji su mužjaci. Lako se naviknu na uzimanje u ruke.
Životni vijek: 2-4 godine.

Svi hrčci aktivni su u popodnevnim satima i noću, dok veći dio dana prespavaju u svojoj kućici i uopće im ne smeta što ste u to vrijeme na poslu (ili u školi), a oni sami kod kuće. Hranjeni iz ruke hranom koju vole (npr.komadićima voća, povrća i sjemenkama suncokreta) brzo se pripitomljavaju i s veseljem vas očekuju. Svakodnevna šetnja osiguranim prostorom zabavit će i uveseliti vas i vašeg hrčka. Kolut za trčanje u kavezu pomaže u održavanju kondicije, obožavaju cijevi za provlačenje, a grančice za grickanje i penjanje omiljene su im igračke na kojima vaš mali glodavac troši svoje zubiće koji stalno rastu.

Uz odgovarajuću zalihu hrane i vode (obavezna pojilica!), te ljeti zaklonjeni od sunca (da se ne pregriju) mogu povremeno ostati sami kod kuće i preko vikenda (2 dana), a za vaše duže izbivanje/putovanje/ljetovanje me nazovite, pričuvat ću ga (u njegovoj gajbici) uz simboličnu naknadu (za hranu, stelju i čišćenje).

Izložite li sirijskog hrčka temperaturi nižoj od 15 stupnjeva, može pasti u zimski san - nemojte misliti da je uginuo! Stavite ga u zagrijanu prostoriju blizu izvora topline (ne preblizu!) i pričekajte oko sat vremena - probudit će se i nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima.
Nadalje ga držite na sobnoj temperaturi, ona odgovara svim vrstama hrčaka (sirijskim i patuljastim).
Slična se pojava može dogoditi i kod previsoke temperature, tada hrčka hitno premjestite u hladniji prostor, da izbjegnete opasnost od toplotnog udara.
Oglas objavljen
25.11.2017. u 18:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
21844 puta