• Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija
  • Nemoj propustiti priliku!

Handpan hang tongue drum 432 Hz | healing | meditacija

Cijena
210 €
Šifra oglasa: 40655824

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Donji Grad, Donji grad
Stanje
novo

Opis oglasa

- NOVO, nekorišteno! VRHUNSKA kvaliteta instrumenta! -
___ Samo poziv: 099 5783 333 ___

Primal drum je tongue drum handpan by Primal Wonders (www.primalwonders.com). Privlačan te zvukom i izradom jako kvalitetan i praktički neuništiv instrument koji ima čak 14* tonova (nota) plus PRIMO (mali bubanj/bas u sredini).

➯ Jedini handpan / hang / tongue drum s flexi tonalitetom (tunable) - tonovi se mogu po želji jednostavno mijenjati iz njegove ljestvice u klasični C-dur tonalitet. A ako imate neko glazbeno znanje možete tonove promijeniti i u neku drugu ljestvicu koja vam se sviđa, a koja sadrži note iz D-Wonders ili C-dur ljestvice.

***BEST BUY - Najbolja alternativa pravom velikom handpanu (hang drumu) i RAV Vastu, najbolji omjer kvalitete i cijene.***
Cijena je FIKSNA!

Tonalitet (ljestvica):
- C-dur 432 Hz flexi

Svira se s palicama i/ili prstima, ovisno što vam više odgovara ili kakav ugođaj želite stvoriti.

Dimenzije: cca. 40 cm promjer x cca. 11 cm visina.
Materijal: čelik; premazan antikorozivnom bojom.

Jednostavan glazbeni instrument, a jako širokih mogućnosti. Prigodan za djecu i odrasle, za početnike i entuzijaste iz razloga jer je intuitivan. Ljepotom, rezonancijom i rasponom zvukova također će zadovoljiti i one s glazbenim iskustvom.

* Primal drum ima 14 tonova + Primo. No to nije ni približno sve od tonova koji se mogu odsvirati! Svaki ton u nižoj oktavi ima pored sebe svog para u višoj oktavi i kada se oni odsviraju zajedno, dobiva se 7 različitih harmonija. A mogu se zajedno zajedno svirati i kombinacije različitih tonova i oktava, čime se dobivaju dijade (od 2 tona) i trijade (od tri tona)! Tih kombinacija ima preko 30! Po ovome je Primal drum poseban među sličnim instrumentima!

Specifičnost Primal drum-a: nakon proizvodnje je preciznije uštiman od strane majstora za instrumente!

Uz Primal drum, dajem GRATIS:
- kvalitetnu torbu za lakše i sigurno prenošenje
- 1 h mojih instrukcija (vrijednost 20 EUR) na kojima ćete naučiti osnove ovog instrumenta, kao što su: pravilno držanje instrumenta i tijela kod sviranja, nekoliko načina sviranja, ljestvica, osnove građenja melodije...

Uz Primal drum možete doplatiti ove opcije:
1. ručno heklan zaštitni ukras oko obruča (10 EUR)
2. dvije posebne palice za sviranje s gumenom kuglicom na vrhu (8 EUR)
3. ugrađujem LED svjetlo na baterije; po noći pomaže za vidljivost tonova te daje poseban noćni ugođaj sviranju (8 EUR)
4. opcije 1, 2 i 3 zajedno = 20 EUR
5. dodatne sate instrukcija (20 EUR / 1 h)
6. povremene grupne radionice.

Moguće isprobati u Zagrebu.
099 5783 333, samo poziv molim! Iz nekog razloga Njuškalo poruke mi ne dolaze.

Jedan moj YouTube video je vidljiv na oglasu, a evo i link na moj YouTube kanal gdje je više mojih originalnih videa:
https://www.youtube.com/@primalwonders/videos

***Za zvuk najsličniji zvuku uživo, obavezno koristite slušalice! Koristim opremu za snimanje koja nije profesionalna te je njome jako teško snimiti zvuk ovog instrumenta onako kako zvuči uživo.***

Za razliku od drugih sličnih instrumenata koji imaju samo po 8-9 tonova (nota), Primal drum ih ima čak 14 (plus mali bubanj/bas u sredini), što čini skoro dvije oktave! Zbog toga, osim raznih improvizacija, na njemu možete svirati i neke vama poznate pjesme i skladbe. Također specifičnost Primal druma je da u sredini ima mali bubanj koji je odličan ritmičko zvučni dodatak, zove se Primo. Uz njega se dodatno povećava broj mogućnosti, ritmova i načina sviranja ovog instrumenta.

Ovaj instrument mogu svirati i djeca (već od predškolske dobi pa na dalje) i naravno odrasli! Već prvom susretu moguće ga je svirati i kreirati razne melodije i ritmove. Također, veličinom odlično odgovara djeci, i instrument i palice za sviranje.

VAŽNO: Proučavajući mogućnosti ovog instrumenta, primijetio sam da se na njemu NE može odsvirati krivi ton! Svaka kombinacija tonova, tj. melodija zvuči ispravno. Zbog toga je Primal drum odličan za intuitivno sviranje. No, nije to jedina dobrobit! Prema mojim iskustvima, također i djeca i početnici u glazbi upravo zbog toga što ne mogu pogriješiti svirajući, jako dobro reagiraju na ovaj instrument. NE gube interes i samopouzdanje već na početku jer već pri prvom susretu s instrumentom stvaraju ugodne zvukove i melodije pa i ritmove. To je prednost Primal drum-a koju primjećujem u odnosu na mnoge druge instrumene koje sam isprobao.

**** Posljednje dvije slike: ovako u mraku izgleda Primal drum s ugrađenim LED svjetlom na baterije. Mistični noćni ugođaj sviranja. Jednobojno (bijelo) ili višebojno svjetlo. ****

Nekoliko korisnih stvari prije početka sviranja:
Ovaj instrument ima 14 različitih tonova, poredanih u ljestvici C-dur 432 Hz, kroz dvije oktave. Primo, središnji bubanj, nije dio ljestvice.

Tonovi idu redom od najnižeg do najvišeg, na frekvenciji 432 Hz:
Niža oktava F, G, A, B, C, D, E.
Viša oktava F, G, A, B, C, D, E.

Malo tehnikalija:
Što je jezičak na instrumentu površinom veći, to je ton koji se na njemu stvara - niži. Što je jezičak manji, to je ton koji se na njemu stvara - viši.
Najbolja pozicija instrumenta kod sviranja je da najniži ton bude najbliži vašem tijelu. Dakle, najveći jezičak (ton F). Kada savladate ljestvicu i sviranje u tom položaju, možete se igrati s raznim drugim položajima instrumenta kako biste kreirali potpuno drugačije melodije. Mogućnosti su neograničene!

Posebno preporučam ovaj instrument, bilo za osobnu ili profesionalnu upotrebu, za sljedeće namjene:
opuštanje, relaksacija, meditacija, vježbanje yoge, vizualizacija, zvučna kupka, zvučna terapija, intuitivno sviranje, olakšavanje tegoba sa spavanjem, rad s djecom (općenito), rad s djecom s posebnim potrebama, jačanje samopouzdanja, vježbanje ritmičnosti i muzikalnosti, rješavanje strahova od sviranja, rad s frekvencijom 432 Hz, sound bath.

Karta

Objekti u blizini

pokrajc

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik nije verificirao broj telefona
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska
Oglas objavljen
07.04.2024. u 21:36
Do isteka još
Oglas prikazan
378 puta

pokrajc

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik nije verificirao broj telefona
Korisnik nije trgovac te na njega nisu primjenjive EU odredbe o zaštiti potrošača
  • Adresa:  10000 Zagreb, Grad Zagreb, Hrvatska