• TELEFON PANASONIC KX-TG 2511 BEŽIČNI
  • Nemoj propustiti priliku!

TELEFON PANASONIC KX-TG 2511 BEŽIČNI

Cijena
42,90 €
Šifra oglasa: 26829963

Osnovne informacije

Lokacija
Požeško-slavonska, Požega, Glis
Stanje
novo
Interna šifra
11415

Opis oglasa

Šifra artikla: 11415.

Nova linija visokokvalitetnih Panasonic bežičnih DECT telefona uključuje Panasonic KX-TG 2511. Ovaj elegantni, ultramoderni kućni telefon ima privlačnu slušalicu s tipkovnicom idealne veličine s gumbima za lako korištenje, LED svjetlo poziva te 1.4-inčni LCD ekran. Ergonomična bazna stanica nastavlja se na obline slušalice te daje telefonu KX-TG 2511 jedinstven dojam.

Panasonic KX-TG 2511 je pouzdan i energetski učinkovit telefon koji pruža do 17 sati vremena za razgovor ili 180 sati u standby modu s jednim punjenjem baterije, za opušteno telefoniranje kod kuće ili zahtjevnije korištenje u uredu. U KXTG-251 ugrađen je visokokvalitetni Panasonic zvučnik s reprodukcijom čistog glasa za ležerno čavrljanje putem slušalice ili u handsfree modu.

Panasonic KX-TG-2511 je jednostavan za ugradnju, a njegove brojne funkcije lako su dostupne putem tipke za navigaciju kojom se upravlja intuitivnim izbornicima prikazanima na trorednom LCD ekranu slušalice. Telefon dolazi s mnogo korisnih funkcija poput prikaza imena pozivatelja s popisom 50 imena i brojeva pozivatelja te imenika za 50 imena i brojeva. Ugrađeno je 16 različitih polifonih tonova zvona, alarm i funkcija bez zvuka. KX-TG-2511 je GAP kompatibilan i moguće je dodati do šest slušalica.

Odlična pogodnost! Naruči ovaj artikl preko naše web trgovine i za naručeni iznos preko 200 kuna ostvari dodatnih 5% popusta!

Više detalja o ovom proizvodu doznajte u našoj web trgovini www.slavonijapapir.hr (samo kliknite na donji gumb „NARUČI“ i bit ćete preusmjereni na web stranicu ovog artikla). Ukoliko želite ovaj proizvod platiti kartično, mobilnim bankarstvom ili bankovnim prijenosom, molimo napravite narudžbu preko naše web trgovine www.slavonijapapir.hr.

Cijena dostave artikala za kopnenu Hrvatsku (i za otoke koji su spojeni s kopnom) iznosi 29.50 kn. Ako je Vaša narudžba artikala veća od 500.00 kn, dostava je u tom slučaju besplatna.

Dodatne naplate uz dostavu:
- Ako naručene artikle želite platiti gotovinom, naplaćuju se i troškovi otkupnine u iznosu od 7.00 kn.
- Ako je Vaša adresa na nekom od otoka koji nije spojen s kopnom, plaća se dodatna naknada u iznosu od 19.50 kn.

Web trgovina prodavača

Karta

Objekti u blizini

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
13.12.2023. u 13:28
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
670 puta

Slavonijapapir d.o.o.

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska