Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)
  • Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)
  • Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)
  • Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)
  • Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)

Suzuki V-Strom Highway Pegs (paše i na druge motore)

Cijena
46,45 €
Šifra oglasa: 17601620

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Prodajem Highway Pegs (kupio sam ih, međutim nemam odgovarajući skid plate, a niti mi ne odgovara montaža na crash bar (previsoko je i smetaju mi maglenke)).

Link na stranicu gdje su kupljene http://shop.enduroguardian.com/HWY-pegs-for-all-Adventure-bikes-HWY-1.htm

Komentari bivšeg vlasnika:
"Odlična stvar, a pogotovo ovi od "Enduro Guardian products". Vjeruj mi da sam prije nabave napravio analizu tržišta i odlučio se baš za ove zbog sljedećih razloga:
- Iako izgledaju glomazno s tim dugim nogarama tako su dizajnirani u namjeri da u sklopljenom položaju ne vire van linije motora nego su diskretno složeni tamo negdje ispod crash bara.
- zglob u kojem se preklapaju je odličan. Čvrst je toliko da omogućava nogari da ostane u prvobitnom položaju i što je najbitnije ne stvara nikakve vibracije. Što za druge highway pegs ne možeš garantirati. Ja nisam htio one što su u stvari fuzići na šelnama baš zbog vibracija i zbog tog jer je motor s njima širi kad su sklopljene.
- položaj nogu/ergonomija je odlična ako su montirani na skid plate. Može i na crash bar, ali skid plate je optimalno rješenje. Noge možeš staviti na ili preko njih.
- u slučaju većeg zavoje i dodira s tlom nije problem jer su montirane pod takvim kutem da se preklapaju u smjeru vožnje.
- gumena podloga umanjuje prijenos vibracija na noge, a mali metalni „zaključci“ prema gore su bitan detalj. Sprječavaju klizanje noge prema van/ a hoće zbog vibracije i omogućavaju da nogu fiksiraš i šire od samih pegs.
- izrađeni su kvalitetno, jednostavno i robusno i sigurno će nadživjeti vlasnika.
- sama sipka u nekojoj vukojebini može biti survival tool. U slučaju kvara ili potrebe može poslužiti kao neki dio ili alat. LOL "
Oglas objavljen
14.11.2017. u 08:53
Do isteka još
oglas istekao