Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Stokke krevetić (Mini i Junior) sa madracem
  • Stokke krevetić (Mini i Junior) sa madracem
  • Stokke krevetić (Mini i Junior) sa madracem
  • Stokke krevetić (Mini i Junior) sa madracem

Stokke krevetić (Mini i Junior) sa madracem

Cijena
252,17 €
Šifra oglasa: 18528401

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Naš krevetić ima 3 godine. Imamo madrac za Junior veličinu. Poklanjamo i odgovarajuću plahtu.

Sleepi krevetić je nasljednik Sleepi kolijevke. Prekrasni drveni krevetić sa 7 godina garancije može nastati iz Sleepi kolijevke upotrebom produžetaka ili ga možete kupiti posebno. Isto tako, uz pomoć produžetaka, Sleepi krevetić se pretvara u Sleepi Junior krevetić - See more at: http://male-stvari.hr/proizvod/krevetic-sleepi-stokke/#sthash.PcpP0okU.dpuf
KREVETIĆ SLEEPI – OD 0 MJESECI DO 3 GODINE

Uključuje krevetić i madrac

Krevetić Sleepi – Ušuškano u maminom trbuhu dijete se osjeća sigurno i zaštićeno. Naš je cilj bio isti takav osjećaj ponoviti sa Stokke Sleepi kolijevkom/krevetićem. Kolijevka je mala i okrugla baš kao i mamin trbuh što omogućuje da se Vaše dijete odmara u okolini koja svojom udobnošću podsjeća na gnijezdo. Stokke Sleepi Mini ima kotače kako bi Vaše uspavano dijete što lakše bilo blizu Vas. Stokke Sleepi je proizvod koji se razvija i koji Vaše dijete ne može prerasti. Prilagođava se i nadograđuje prema neprestanim potrebama dijeteta koje raste.

Sleepi koljevka je ovalnog oblika, mekanih linija bez grubih rubova ili vrhova.

- See more at: http://male-stvari.hr/proizvod/krevetic-sleepi-stokke/#sthash.PcpP0okU.dpuf
OSNOVNI KREVET

Krevetić Sleepi proizvođača Stokke može se koristiti kao kolijevka od samog rođenja djeteta. Kako se Vaše dijete razvija i raste možete mu prilagoditi visinu i poziciju kreveta baš onako kako mu odgovara. Kad se Vaše dijete počne samostalno penjati predlažemo da mu maknete jednu stranu ograde radi lakšeg ulaska u krevet. To će mu potaknuti osjećaj samostalnosti.

JUNIOR KREVET

Sleepi Junior (165 cm) je udoban krevet namjenjen djeci do, otprilike, 7 godina. Možete ga koristiti i kao praktičnu sofu savršenu za dječju igru (kako biste krevet proširili na veličinu ‘Junior’ potrebno je kupiti dijelove za proširenje – Junior kit).

MADRAC

Imajući na umu potrebu za provjetravanjem Stokke Sleepi ima valovitu strukturu i mrežasti pokrov. Obje te karakteristike povećavaju provjetravanje i udobnost. Pokrov madraca proizveden je od 100% pamuka.
Oglas objavljen
25.04.2016. u 10:51
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1884 puta