Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica
  • ABC DESIGN dječja kolica

ABC DESIGN dječja kolica

Cijena
106,18 €
Šifra oglasa: 19837835

Osnovne informacije

Lokacija
Sisačko-moslavačka
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

ABC DESIGN kolica BAYAMO
Kolica su rabljena, ali u vrlo dobrom stanju, iako su korištena za dvije djevojčice. Vrlo su udobna za dijete i praktična sportska kolica za osobu koja upravlja. Boja je crna univerzalna, za curice i dečke, a veselim detaljima se lako prilagođava.
Kolica se sastoje od osnove na koju se stavlja košara za bebu. Košara je u potpuno ležećem položaju, ima vrlo mekan madrac koji se može izvaditi. Košara se može koristiti na kolicima, ali i kao pomoćni krevetić u kući. Pokrov košare se može skinuti po potrebi, a imamo i zimsku vreću koja odgovara kolicima (zelena boja, vrlo malo korištena). Krov košare je također podesiv, te ima ručku za nošenje.
Sportski dio kolica se koristi u nekoliko položaja, od ležećeg do potpuno sjedećeg, te je namijenjen za djecu čak do 18 kg. Krović je podesiv, ima podesive remenčiće koji sigurno, ali ne čvrsto drže bebu. Sportski dio se može montirati u smjeru vožnje ili prema mami, po želji ili potrebi. Kotači se lako skidaju za transport.
Vrlo praktična je i velika nožna kočnica, kao i ručka za vozača koja se može podešavati po visini što je kod dužih šetnji odlično i udobno. Kolica su zaista lako upravljiva jednom ili dvije ruke i mi smo ih svi obožavali, ali nam nažalost više nisu potrebna, pa ih dajemo u dobre ruke, uz svaku preporuku.
Oglas objavljen
31.08.2016. u 01:00
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
245 puta