Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • CANON PowerShot SX1 IS

CANON PowerShot SX1 IS

Cijena
146 €
Šifra oglasa: 10600622

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Prodajem Canon Power Shot SX1 IS s kompletnom original opremom (kablovi za spajanje, sjenilo za objektiv, daljinski upravljač, upute, ...). Fotoaparat je u potpunosti ispravan i očuvan. Razlog prodaje je nabavka novog fotoaparata. Zamijene isključene.

Prednost ovog fotoaparata je što nudi mogućnost snimanja vrlo kvalitetnih fotografija uz način korištenja koji ovisi isključivo o vašem interesu za fotografiranje. Ideja fotoaparata je da zadovoljava zahtjeve velikog profila korisnika.
Bez imalo znanja možete ga koristiti na način da fotoaparat automatski sam prilagođava sve postavke uvjetima snimanja i time dobivate odlične fotografije na najjednostavniji način.
Uz minimalno poznavanje funkcija koje su univerzalne za sve fotoaparate, pa tako i ovaj, dobivate zanimljive fotografije specifičnih motiva (slikanje ljudi u pokretu, zalazak sunca, efekt gdje je objekt koji se nalazi blizu vrlo bistar dok je pozadina mutna,.....).
S druge strane ostale mnogobrojne funkcije nude mogućnost isprobavanja stvaranja vrlo zanimljivih i kvalitetnih umjetničkih fotografija.

Neke od istaknutih performansi:
- Super zum - objektiv s mogučnošću zoomiranja od čak 20x omogućava slikanje vrlo udaljenih objekata
- 10,0 MP senzor ugrađen u ovaj fotoaparat daje fotografije vrlo visoke kvalitete
- Full HD film - aparat ima mogućnost snimanja visoko kvalitetnih filmova
- Tehnologija za otkrivanje lica - omogućava sjajne fotografije ljudi. Fotoaparat sam optimizira postavke za odabranu osobu, a
samookidač za lice čeka da odabrana osoba uđe u kadar i tako jamči sjajne autoportrete i grupne fotografije.

Kontakt:
091 5810247
dubravkaspoljaric@gmail.com
Oglas objavljen
02.07.2014. u 12:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2025 puta